IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 признака, че гримът, който използвате, не е за вас

15 октомври 2017 10 45

Ето на какво да обърнете внимание

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Много жени правят това. В 20-те години започват да използват един фон дьо тен и му остават верни дълги години напред. Когато обаче станат на 35, този продукт най-вероятно вече не е подходящ.

Как може да разберете, че продуктът, който използвате, не е за вас?

1. Фон дьо тенът не съвпада с тена на кожата

Едно от най-неприятните неща, свързани с нанасянето на грим, е да остане тъмна черта от фон дьо тена върху челюстта. Ако се затруднявате да изберете правилния продукт за вашата кожа, консултирайте се с професионалист.

2. Не покрива кожните несъвършенства

Фон дьо тенът, който е уеднаквявал тена на кожата и е правил чудеса за външния ви вид, когато сте били на 21, може да не върши същата работа с напредването на годините.

С възрастта по кожата се появява зачервяване, лицето се обезцветява. Опитайте различни формули, за да изберете тази, която осигурява цялостно покритие на кожата ви.

3. Спиралата се размазва и пада

Вероятно често използвате първата спирала, която ви попадне. Но ако тя е стара, много е възможно да се размазва и дори да пада. Трябва да се използва спирала, която подчертава миглите и то по естествен начин – без да изглежда странно.

Не използвайте стара спирала, тъй като тя крие риск не само за външния вид, но и за здравето на очите.

4. Червилото се разтича

Трябва да изберете стратегически продукта за устни – този, който ще оцелее в натовареното ежедневие. Може също така да сте склонни да се привържете към червилото, което носите в чантата си и да го използвате всеки ден.

Опитайте различни нюанси и изберете формула, която остава по-дълго върху устните.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари