IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няколко трика с грим за по-тънък нос

17 октомври 2017 09 40

3 лесни стъпки

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Носът играе много важна роля по отношение на цялостното излъчване на лицето. Ако обаче смятате, че имате голям нос и искате той да изглежда по-тънък, може да постигнете страхотни резултати с малко грим.

В действителност този метод ще придаде съвсем нов облик на лицето. Предлагаме 3 ефективни трика, които могат да направят носа по-тънък.

1. Очертайте носа

Това работи най-добре. Така, както можете да очертаете лицето, за да го оформите по определен начин, можете да очертаете и носа си. Много е лесно, просто трябва да следвате тези стъпки.

- Нанесете фон дьо тен на цялото лице, включително и на носа си.

- След това вземете изсветляващ козметичен продукт и „начертайте“ линия на най-горната част на носа до върха и разнесете добре.

- С помощта на тъмен контурен молив направете линии отстрани на носа до върха, след което отново разнесете добре.

- Накрая всичко трябва да се смеси заедно така, че страните на носа да изглеждат по-тъмни, а в най-горната си част да изглежда по-светъл.

2. Използвайте изсветляващ продукт и бронз

Очертаването на останалата част от лицето също ще помогне да отклоните вниманието от носа. А нанасянето на бронз и изсветляването на бузите отнема вниманието от дебелината на носа.

3. Ярките устни

Насочете се към по-ярките цветове, за да може устните също да отклонят вниманието от носа ви.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари