IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да направим косата си силна и обемна?

17 ноември 2017 08 10

Нова серия за увеличаване на вътрешната сила и преобразяване на косата

Снимка: John Fieda

Снимка: John Fieda

Силните жени определено правят впечатление и оставят незабравим спомен с присъствието и личността си.

Образът на независимата и смела жена има своите "съставни части", които го изграждат като такъв.

Не е случайно, че често чуваме да се определя косата като едно от най-силните оръжия на една жена.

Ако косата е здрава, красива, обемна и силна, жената също се превръща в такава. Безспорно вътрешната сила се оказва най-мощния двигател за самочувствие, който поразява и оставя траен отпечатък в съзнанието на околните.

За да се радваме на истински силна коса, обаче, трябва да започнем с правилната грижа за нея.

Представяме ви новата серия Luxurious Volume Core Restore на John Frieda – иновативен, тристепенен ежедневен ритуал, който заздравява косата в дълбочина и преобразява плоската коса в прическа с оптимален естествен обем.

Иновативната формула възвръща баланса в бедната на протеини коса с помощта на комплекса Protein-Strength. Комплексът прониква във всеки косъм, като го прави по-силен, по-еластичен и по-жизнен.

Като ежедневна доза коремни преси, новата серия Core Restore развива вътрешна сила в безжизнената, тънка коса и активира обема в дълбочина. С помощта на обогатения с протеини подсилващ шампоан, ултралекия балсам и серума с иновативно действие ще можете да отключите вътрешната енергия, която сте носили през цялото време.

John Frieda Luxurious Volume Core Restore – подсилващ шампоан за обем

Заздравяваща сила за максимален обем. Формулата с иновативния заздравяващ комплекс Protein-Strength трансформира косата в дълбочина и всеки косъм е достатъчно силен, за да поддържа по-обемни прически. Косата изглежда и е по-силна, плътна и мека. Препоръчителната продажна цена е 17 лева.

John Frieda Luxurious Volume Core Restore – подсилващ балсам за обем

Експертна формула за плътност и обем. Действа директно в косъма, придава обем и улеснява разресването без да утежнява косата. Удивителната му гел-текстура обгръща косъма и прави косата лека, красива и лесна за оформяне.

John Frieda Luxurious Volume Core Restore – подсилващ серум за обем

Термоактивиращата се формула придава максимален обем още с първата употреба. Прогресивно заздравява косата в дълбочина, за да придаде и поддържа оптимален обем. Косата е по-силна, по-мека и с по-дълготраен обем. Нанесете на измита, подсушена с кърпа коса и разнесете равномерно с гребен. Не изплаквайте. Изсушете косата със сешоар, за да активирате формулата и оформете желаната прическа. Използвайте след всяко измиване. Препоръчителната продажна цена е 25 лева.

„Влюбен съм в ултралеката формула на балсама, която не утежнява косата по никакъв начин, за разлика от много други балсами. Серумът за обем е също лек и не оставя следи по косата, което е изключително важно за жените с фина коса. Резултатите са толкова добри, че няма нужда от допълнителни стилизанти. Фантастично!!!“, Кери Уорн, експерт-стилист на John Frieda и международен творчески консултант


За повече информация последвайте John Frieda във Фейсбук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари