IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дара се появи на Оскар парти

12 декември 2017 14 31

Събитието на Radiant Professional за празничната колекция Festive

Снимка: PR

Снимка: PR

Момичета с блестящ сребърен грим, шампанско със златни частици, червен килим и много красота – това бяха само няколко от забележителните детайли на партито, което събра на едно място най-популярните блогъри, известни български медии и един специален гост, също така бляскав и изключителен – невероятната поп-сензация с три #1 сингъла в официалната класация БГ ТОП 100 –DARA.

Гостите бяха съпровождани по червения килим, под ръка с двама златни мимове, които се погрижиха да допринесат за още по-забавна атмосфера. Всички гости на звездното парти бяха първите, които успяха да се докоснат до празничната колекция на Radiant Professional, Festive, и да се впуснат в интересен уъркшоп с гримьорите на марката.

За доброто настроение на партито се погрижи и невероятната DJ Alexa, благодарение на която най-актуалните парчета се рееха из въздуха на магазина и подтикваха гостите да се веселят. Певицата Дара също стана модел на марката, като се довери на специалистите гримьори в магазина да я преобразят с бляскавите продукти на серията, които я направиха по-забележителна от всякога.

„Нашата основна цел е да вдъхновяваме съвременната жена с актуални техники за гримиране и със „звездни“ тайни за красотата. Затова предлагаме в магазините си пълна гама от висококачествени иновативни продукти за красота, които задоволяват всяка нужда от перфектен грим, грижа за кожата и косата.“, сподели по време на събитието г-жа Alkistis Sudiropoulou, International Retail Marketing and New Business Development.

И този сезон празничната колекция е вдъхновена от последните модни и грим тенденции. Отличителните предложения от всички марки са създадени да посрещнат различни нужди и визии за празничните дни.

Мисията на марката е да предложи качествени продукти, експертни съвети и персонализирани услуги, подходящи дори и за най-взискателните клиенти, за да сбъднат мечтата на всяка съвременна жена – да изглежда и да се чувства добре.

Добре обучените Експерти по красотата и Гримьори са неразделна част от преживяването в магазините на марката и могат да посъветват и да асистират на всеки относно специални техники за грим и грижа за кожата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари