IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина червилото да издържи дори страстни целувки

13 януари 2018 13 00

Как да го направим дълготрайно?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Червилата имат силата да направят или да съсипят цялостната ви визия, а също така и да оставяте буквално следи по мъжете от целувки.

Представете си свят, в който можете да се целувате и след това устните ви да изглеждат точно така, както след последното нанасяне на продукт върху тях.

Е, това е напълно възможно и в реалността, а ние ще ви представим 5 стъпки, с които да го постигнете.

1. Ексфолирайте

Първата и най-важна стъпка към дълготрайното червило е добрата основа. Няма дълготрайно червило, което да устои на времето върху напукани устни. За да удължите живота му, ексфолирайте, дори и със захар, ако нямате ексфолиант подръка. Нанасяйте редовно балсам за устни, за да създадете равна основа.

2. Молив за устни

Задължително трябва да използвате молив за устни, ако искате червилото ви да е дълготрайно. С него ще очертаете перфектни граници, а устните ви ще изглеждат идеално оформени.

3. Основа за устни

Точно както останалата част от лицето, така и устните имат нужда от подготовка. Основите за устни са създадени, за да се поставят под червила, моливи и гланцове. Този тип продукти създават гладка повърхност и предотвратяват червилата от размазване. Фон дьо тените вършат същата работа, така че можете да ги използвате, ако нямате основа за устни подръка.

4. Попийте и повторете

Една от най-големите тайни на професионалните гримьори е, че попиват с кърпичка. По този начин премахвате прекаленото количество мазнина и предотвратявате размазване на червилото. След като нанесете червилото, използвайте кърпичката. Можете да нанесете малко пудра с четка и след това отново минете с червило.

5. Правилно червило

Да изберете правилно цвета на червилото е изключително важен момент. Дълготрайните червила съдържат допълнителен пигмент и по-малко хидратиращи продукти, което ги прави по-дълготрайни от кремообразните продукти. За целта се спирайте повече на матиращи червила или водоустойчиви такива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари