IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красивата кожа и нейната тайна: Хиалуроновата киселина

26 януари 2018 11 00

Новости от Esthederm

Красивата кожа и нейната тайна: Хиалуроновата киселина

Хиалуроновата киселина е молекула, естествено налична в организма и известна с изключителните си биологични свойства. Тя играе роля на воден резервоар, като по този начин гарантира младостта на кожата.

Хиалуроновата киселина естествено присъства в дермата и епидермиса и е естествен резервоар на вода, който спомага за запазване младостта на кожата. Новата терапия Intensive хиалурон е терапия за хидратация и еластичност, която овлажнява и попълва фините линии и бръчките.

ESTHEDERM комбинира три форми на хиалуронова киселина за цялостна ефективност в грижата за кожата. В резултат, кожата е по-еластична, мека и видимо по-млада.

КОЛЕКЦИЯ INTENSIVE

Серията INTENSIVE използва молекули, аналогични на тези в естетичната дерматология. Те са подбрани и вложени в перфектно съотношение, благодарение на изследванията на ESTHEDERM за бързи и дълготрайни резултати върху кожните дисбаланси и ефектите от стареенето.

INTENSIVE МАСКА С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Овлажнява интензивно, изглажда фините линии и намалява усещането за опъната кожа. Нежна, нелепкава крем-текстура. Незабавна грижа за дехидратирана кожа. Маската интензивно изпълва кожата и осигурява комфорт: комбинацията от две форми на хиалуронова киселина – хиалуронова киселина с висока молекулна маса и капсулирана хиалуронова киселина. Благодарение на тази комбинация, влагата в епидермиса е съхранена, а фините линии – изгладени.

Маската коригира бръчките, възстановява плътността и озарява кожата. В резултат, кожата е успокоена, дълбоко хидратирана и видимо подмладена. Тенът е свеж и сияен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари