IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се справим със сухите устни?

29 януари 2018 14 54

Проблемът има своето решение

Снимка: Nivea

Снимка: Nivea

В зимния сезон и в началото на пролетта често се налага да преживяваме известен дискомфорт, дължащ се на напукани и дори леко груби устни.

Разбира се, тези на първо четене неприятни моменти се решават много лесно с правилния продукт за устни.

В разгара на зимата и в унисон с нетърпението ни за по-топли пролетни дни, от Nivea ни представят новата серия грижа за устните Pop-Ball. Дамите могат да избират между два аромата – малина с червена ябълка и свежа мента.

Серията балсами за устни обединява иновативна форма с доказаното качество за грижа на марката. Обогатени с масло от ший, новите балсами подхранват устните интензивно и им осигуряват дълготрайна защита от изсушаване.

Модерният дизайн и новата апликационна форма правят нанасянето изключително лесно и удобно. Стилните кръгли балсами правят устните видимо меки и нежни, като ги даряват с деликатен цвят и блясък, както и неустоим аромат.

Балсамите Pop-Ball пробуждат истински пролетни усещания и допринасят за това устните да изглеждат изкусителни по всяко време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари