IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда на Свети Валентин: 5 трика с красотата

11 февруари 2018 14 15

Как да изглеждаме зашеметяващо?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Свети Валентин е един от празниците в годината, на които искаме да изглеждаме много по-красиви от обикновено. Ако нямате половинка, със сигурност бихте искали да привлечете погледите на противоположния пол, а ако имате човек до себе си – да го накарате да се влюби още повече във вас.

По този повод селектирахме за вас топ 5 на триковете с красотата, с които да постигнем този ефект.

1. Започнете да се приготвяте по-рано

За да изглеждате страхотно на празника, трябва да започнете подготовката преди него. Запишете си час за почистване на лицето, заложете на правилни продукти за грижа и нанасяйте тоник и хидратиращ продукт.

2. Сменете прическата

Промяна в косата не само ще изненада половинката ви, но и ще промени самочувствието. Ако сте необвързани, усещането от нова коса и страхотна визия ще се отрази на начина, по който изглеждате и увереността, която излъчвате. Нещо, което със сигурност привлича мъжете.

3. Сезонът на червеното

Задължителен елемент за Свети Валентин е червеният цвят. Заложете на него или в дрехите, или в грима. Както добре знаем, няма нищо по-сексапилно от едно провокиращо червено червило или от дръзка рокля, описваща тялото.

4. Подчертайте очите

Не е случайно, че очите са пътят към душата. Ако не си падате много по дръзките устни, то тогава поставете акцента в погледа. Заложете на спирала за удължаване на миглите и нанесете сенки с ефект на котешко око.

5. Свежа и сияйна кожа

Красивата сияйна кожа привлича погледите на околните, затова ѝ обърнете специално внимание. Заложете на подходящ хайлайтър и го нанесете в зоните на носа, над скулите и малко на брадичката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари