IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да превърнем обикновеното червило в матово?

16 февруари 2018 09 40

Лесен трик, с който ще спестим пари

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Имате страхотно червило, което е в точния нюанс, който винаги сте търсили. Единственият проблем е, че е блестящо, а вие предпочитате повече матиращия ефект. Не се притеснявайте, има бързи и лесни решения за всичко, когато става въпрос за красота.

Представяме ви лесни стъпки, с които да извлечете максималното от продукта и желанията си, за да бъдете не просто доволни, но и красиви.

Ето как да превърнем обикновеното червило в матово:

Стъпка 1

Вземете салфетка и разделете на два пласта, за да имате два супертънки листа. Нанесете малко прозрачна пудра на четката и потупайте върху едната страна.

Стъпка 2

Нанесете върху устните любимото си червило, след което поставете тънката салфетка с пудрата върху нея и потупайте добре, за да може пудрата да попадне върху устните.

Стъпка 3

Притиснете двете устни една в друга, за да разнесете равномерно пудрата. По този начин хем ще премахнете допълнителния цвят, хем ще превърнете устните в мат, премахвайки блясъка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари