IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-привлекателните зодии?

9 април 2018 14 15

Те впечатляват с физическата си красота

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Докато някои биха казали, че най-важната красота не е външната, всъщност има ли наистина значение? Ако някой има прекрасна външност, не трябва ли да се възхищаваме на тази красота?

Както всеки от нас има своите предимства и недостатъци, така и всеки има своите привлекателни черти. Все пак, някои знаци в зодиака определено се отличават със своята физическа атрактивност.

Ето кои са те.

Водолей

Въпреки че фокусът е насочен към външната красота, Водолеите са привлекателни както отвътре, така и отвън. Външно те са изключително атрактивни в очите на околните, защото винаги са себе си и са независими. Тези качества им придават особен блясък и очарование.

Везни

Те често се отличават с изключителна физическа красота и чар. Това, което ги прави толкова красиви, е тяхната мания да се грижат за външния си вид. Усърдни са в това отношение и затова успяват.

Готови са да се подложат на какви ли не разкрасителни процедури, за да поддържат външния си вид безупречен.

Близнаци

Подобно на Везните, Близнаците са много красиви, заради качествата, които ги карат да се грижат за своята красота. Докато Везните обаче са обсебени от красотата, Близнаците са обсебени от това да бъдат жизнерадостни и единствени по рода си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
az puk sum oven ama ne sum krasiva , grozni4ka sum , i ne stradam ot tova.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар