IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мисия лифтинг и възстановяване на лицето: Успешна!

14 май 2018 08 40

Иновация от Lierac – комбинация от естетични техники

Снимка: Lierac

Снимка: Lierac

Ако има начин да останем вечно изглеждащи на 20 – това със сигурност щеше да е най-голямото щастие на света. Уви, с напредването на годините се наблюдават видими морфологични промени в лицето.

След 50-годишна възраст кожата започва да се отпуска, а лицевите контури вече не са добре очертани.

В огледалото започва да ни прави впечатление, че скулите малко по малко хлътват, кожната структура става неравномерна, а видимите бръчки – по-дълбоки.

Всичко това влияе върху чара и женствеността, а точно обратно пропорционално на това жените желаят да възстановят красотата и жизнеността си.

Тук се намесват лаборатории Lierac, които идентифицират два комбинирани биологични фактора в основата на проблема.

- Загуба на еластичност

Този фактор зависи от намаляването на синтеза на колаген тип XVIII. Този наскоро открит протеин влиза в състава на епидермиса, дермата и хиподермата. Неговата роля е като „пазител“ и допринася за тъканната обвивка на всеки слой. Тези промени стоят в основата на загубата на еластичност и отпускане на лицето.

- Загуба на плътност

Това се появява в следствие на намаляването на синтеза на основните протеини и дермалната извънклетъчна матрица и хиалуронова киселина.

За да се справят с тези фактори и да помогнат на жените в търсенето на красотата, Лаборатории Lierac представят новата противостарееща линия – Lift Integral с уникална комбинация Хиалу-3 концентрат за максимална ефективност, както на повърхността, така и в дълбочина. Формулата е базирана на две основни съставки: екстракт от махагон и лилаво лале за дълготраен изглаждащ и стягащ ефект.

Серията включва:

1. Суперактивен лифтинг серум

Серумът Lift Integral е с комбинация Хиалу-3 концентрат за максимална ефективност както в дълбочина, така и на повърхността. Продуктът преоформя овала, възстановява обема, изглажда дълбоките бръчки и възвръща лъчезарния и свеж вид на лицето. Формулата съдържа екстракт от махагон, лилаво лале и грахови пептиди за еластичност и плътност на кожата. Подходящ е за дами, които желаят да стегнат лицевия контур, не прибягват до хирургически методи или са прибягвали, но искат да удължат ефекта им. Нанася се сутрин и/или вечер върху почистено лице, самостоятелно или преди крем за лице от серия LIFT INTEGRAL. Избягва се зоната на околоочния контур.

2. Моделиращ лифтинг крем

Той тонизира лицевите контури, подобрява еластичността и изглажда бръчките. Подходящ е отново за жени, които желаят да стегнат лицевия контур, не прибягват до хирургически методи или са прибягвали, но искат да удължат ефекта им. Нанася се сутрин върху почистено лице, самостоятелно или след лифтинг серум от серията LIFT INTEGRAL. Избягва се зоната на околоочния контур.

3. Реструктуриращ нощен лифтинг крем

Тонизира лицевия контур, изглажда зоната около челюстта и оформя долната част на лицето. Формулата съдържа екстракт от махагон, лилаво лале и горчив джинджифил за максимален стягащ ефект върху кожата. Както при останалите два продукта, реструктуриращият нощен лифтинг крем се препоръчва за дами, които желаят да стегнат лицевия контур, не прибягват до хирургически методи или са прибягвали, но искат да удължат ефекта им. Нанася се вечер върху почистено лице, самостоятелно или след лифтинг серум от серията LIFT INTEGRAL. Избягва се зоната на околоочния контур.

4. Околоочен лифтинг серум

Този продукт повдига и стяга клепачите, тонизира зоната около очите, озарява погледа и коригира бръчките. Нанася се сутрин и вечер върху клепачите и областта на околоочния контур, а активните съставки са от махагон, лилаво лале, Хиалу-3 концентрат, акация и татул.

5. Експресна лифтинг маска за лице

Продуктът е подходящ за дами, които искат моментален лифтинг ефект. Маската незабавно стяга и тонизира лицевия контур благодарение на уникалната комбинация Хиалу-3 концентрат за максимална ефективност както на повърхността, така и в дълбочина. Нанася се тънък слой от маската върху почистена кожа, оставя се да подейства 5-10 минути до пълното ѝ попиване и НЕ СЕ ИЗПЛАКВА след това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари