IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид за пластичната хирургия и хейтърите

1 юни 2018 09 00

Моделът се бои да не развали лицето си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

В последно време Бела Хадид е обвинявана, че дължи красотата си на пластичните корекции, които е правила като ринопластика и увеличаване на устните. Много хора обясняват, че красотата ѝ съвсем не е естествена и затова няма право да се нарича модел.

В откровено интервю за американското списание InStyle, Бела отговаря на хейтърите, които смятат, че тя е прибягнала до помощта на хирургията. Моделът разказва, че се бои да не развали лицето си, затова и изобщо не го променя.

„Хората смятат, че съм си правила корекции на нос и устни. Но знаете ли, може да сравним моето лице с детското ми и сега“.

Тя също разказва как се справя с неприятните коментари, които получава в социалните мрежи. Включвам телефона и разбирам, че се интересувам от мнението само на близките ми.

Хората могат да ви ненавиждат, но вие не можете да направите нищо, освен да бъдете себе си и да се обичате.

Много силно чувствам енергията на хората и често искам да се срещна с тях и да им обясня, че не съм лош човек“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Мая ( преди 5 години )
Разбира се че има много корекции. Не ни трябват снимки от дете. Достатъчно е от преди 5 години. Тогава е очевидно. Като дете и мен няма да ме познаете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар