IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 мита за летния грим, които да игнорираме!

17 юни 2018 12 00

На какво не трябва да вярваме?

Снимка: Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Като бюти редактор редовно се натъквам на много и различни митове за летния грим, за които спокойно мога да кажа, че не са истина.

Тенденциите всеки сезон са различни, но има нещо, което не трябва да забравяме – трябва да се гримираме и да използваме продукти, които самите ние харесваме и които ни стоят добре.

В този ред на мисли ви представям топ 4 на митовете, които не просто, че не важат за мен, но и никога не бих следвала.

И, разбира се, 4 задължителни продукта по последни бюти тенденции, разбиващи всеки един от тези митове.

В случай, че и вие имате нужда от някой от тях, не забравяйте - до 19 юни в магазините на Sephora при закупени три продукта на марката, единият от тях (този с най-ниска стойност) ще бъде подарък!

1. Без фон дьо тен лятото

Това е нещо, което със сигурност не уважавам като мит. Налагането на грешното твърдение, че фон дьо тените са само за студените дни е нещо, което трябва да игнорирате. Открийте просто своя продукт, който е с по-лека формула и има блестящ за кожата ефект. Аз, тъй като съм много светла, избирам и марки, които имат разнообразие от цветове. Така открих фон дьо тен-ът на Sephora Glow, който не само озарява лицето ми, но и осигурява 10 часа хидратация. Покритието му е леко до средно, което значи, че не прави маска и просто прикрива несъвършенствата.

2. Избягвайте спиралата през лятото

Да, това също е разпространен мит, който трябва не просто да игнорирате, а изобщо да не допуснете да чуете. Спиралата е един от най-любимите продукти на всяка жена, независимо дали обича тежък или лек грим. Моята задължителна спирала това лято е на Sephora, осигуряваща обем и дължина на миглите. Моменталното извиване далеч не е само твърдение, а моят трик е да нанасям 3 слоя, като изчаквам всеки да изсъхне преди да нанеса следващия.

<iframe src="https://giphy.com/embed/25pXKy66IFGeSGdFtQ" width="480" height="270" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/25pXKy66IFGeSGdFtQ">via GIPHY</a></p>

3. Лятото се носят само светли червила

Лятото, както всеки сезон, носим това, което ни отива най-много. Моята светла кожа, тъмни очи и коса правят тъмните цветове по устните ми да изпъкнат и създават завършена грим визия. Тук залагам на любимите ми матови червила (Matte lipstick) и експериментирам с новите металически отблясъци във формулите на Sephora (Matte Metal lipstick). Предимството е, че червилото е течно при нанасяне, което помага за перфектно подчертаване на формата на устните. Няколко секунди след нанасяне то става матово и се „запечатва“, което позволява максимум до едно нанасяне още за целия ден.

<iframe src="https://giphy.com/embed/408wKafFIc2qmDYSsx" width="270" height="480" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/408wKafFIc2qmDYSsx">via GIPHY</a></p>

4. Почиствай или с мицеларна вода, или с олио

Знаем, че олиото за почистване на грим, както и мицеларната вода, имат своите предимства. Винаги се чудим кое от двете да изберем, а сега новият продукт на Sephora разбива митовете и ни предлага... и двете в едно. Почистващият продукт Sephora Waterproof Triple Action реално премахва перфектно и най-устойчивото червило, спирала или фон дьо тен, независимо дали си водоустойчиви или не. Подхранва кожата и оставя усещане за чистота и свежест.

Още снимки на продуктите и разликите преди и след тях - вижте в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

( преди 5 години )
Едното червило изглежда много яко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Аз ( преди 5 години )
Живея в Холандия и тука не съм видяла някой да се цапоти ежедневно. Използват лека линия за очите и червило. Обаче спортуват непрекъснато и поддържат хигиена. Хранят се, бих казала, оскъдно. Наблюдавах обяд в училище, където млади момичета си вадеха кутийки с домати и салата. Какво да кажа, виждам, че статията е от младо хубаво момиче, на което пожелавам да хвърли гримовете и да потича в парка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар