IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова защита срещу фотостареенето на всички най-уязвими части на тялото

5 август 2018 08 42

Лосионът, който едновременно ни защитава от слънцето и видимо ни подмладява, е вече на разположение

Нова защита срещу фотостареенето на всички най-уязвими части на тялото

Прекомерното излагане на слънце е отговорно за 90% от преждевременно стареене на кожата или т. нар. фотостареене. Всекидневната защита от UV светлината и високоенергийната видима (HEVIS) светлина подпомага този процес да се контролира надеждно. Най-често на ежедневна база хората се стремят да предпазят лицето си с помощта на слънцезащитен продукт. Така пропускат останалите части на тялото, които през лятото също са почти постоянно изложени на слънце – шията, деколтето, раменете, ръцете.

През лятото на 2018 г. Eucerin поставя по-специален фокус върху ежедневната слънцезащита, комбинирана с намаляване признаците на стареене на кожата. На българския пазар вече е Eucerin Слънцезащитен лосион за контрол на фотостареенето SPF50+, с който освен лицето, защитаваме и всички най-често изложени на слънчевите лъчи части на тялото – шията, деколтето, раменете, ръцете. Освен за кожата, продуктът се грижи и да не оставя интензивни петна след пране по дрехите ни.

Слънцезащитният лосион за контрол на фотостареенето SPF50+ осигурява защита от слънцето, отговаряща на най-високите стандарти*. Advanced Spectral Technology комбинира UVA/UVB филтри за много висока UV защита за неутрализиране на свободните радикали, активирани от UV лъчите и от HEVIS светлината.

Паралелно с тези слънцезащитни свойства, продуктът се грижи за видимото смекчаване на вече появилите се признаци на стареене на кожата. Лосионът съдържа късо и дълговерижна хиалуронова киселина за намаляване дълбочината на фините линии и бръчки и за изглаждане на кожата на шията, деколтето, ръцете и раменете.

Едновременно с това е с лека, приятна за нанасяне текстура и се абсорбира бързо от кожата. Водоустойчивият лосион е щадящ и към тъканите на дрехите – технологията ‘Anti-Stain After Wash` осигурява по-малко петна от слънцезащитния продукт след изпиране. Проведените клинични и дерматологични тестове сочат, че продуктът е подходящ за всички видове кожа, включително за чувствителна кожа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари