IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Уинслет пренаписа края на Титаник (ВИДЕО)

4 декември 2017 10 20

Звездата разкри много интересни факти за снимките

Снимка: CBS

Снимка: CBS

По случай 20-годишнината от премиерата на лентата „Титаник“ с режисьор Джеймс Камерън, носителката на „Оскар“ Кейт Уинслет, която влиза в ролята на Роуз, гостува в шоуто на Стефън Колбърт и се съгласи да отговори на някои въпроси. Хубавицата разкри интересни неща от снимачната площадка, сред които как би спасила Джак и коя друга звезда се е борила за ролята, изиграна от Леонардо ди Каприо.

Колко често слушаш хита на Селин Дион „My heart will go on“

Никога.

Колко потно точно беше по време на „секса в колата“. Той беше ли в сценария?

Мисля, че не беше в сценария, решихме го в деня на снимките. И да, беше потно в колата, но стъклата допълнително бяха напръскани със спрей, за да се получи този отпечатък от ръка на стъклото.

Наистина ли си хванала пневмония заради снимките във водата?

Не, но хванах хипотермия. Беше много студено и нямаше как да се отопли толкова вода.

Твоите деца гледали ли са филма?

Само половината.

„Парамаунт“ са харесали Матю Макконъхи за ролята на Джак, но Камерън е настоявал това да бъде Лео. Щеше ли да бъде по-различно, ако бяха взели Матю?

Аз бях на кастинга с него. Не е ли странно? Не съм го казвала досега публично. И беше невероятно. Ако го бяха взели, това пак щеше да си е историята на Джак и Роуз.

Във филма казваш: „Никога няма да те пусна, Джак“. Но все пак го правиш.

Излъгах. Знам, излъгах. Пуснах го... но мисля, че трябваше да се напъне малко повече с онази врата, имаше място и за двама ни на нея.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари