IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Индийски наследник на модна империя вдигна сватбата на лятото

6 септември 2017 08 00

Десетки тоалети, ядене и пиене 3 дни, вила на Комо - резултатът е 1 млн евро

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

В края на лятото езерото Комо отново бе в центъра на събитията. И този път не заради Джордж Клуни и съпругата му Амал Аламудин, които имат вила в района, а заради една сватба, която по пищността и мащабите си може да спокойно да бъде наречена - сватбата на лятото.

В рамките на три дни брачния си съюз отпразнуваха 28-годишният Адам Камани и Шарлот МакХейл. А според запознати събитието е коствало на младоженеца или по-точно на баща му, 1 млн евро.

Това са джобни пари за Адам, който е наследник на модната империя Boohoo, оценена на 2.6 млрд. евро. Неговият баща Махмуд Камани (52) основава компанията си през 2006 в Манчестър, но бързо успява да се наложи и в Америка. Днес за модния бранд работят над 1400 души, пръснати в градове като Манчестър, Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелис.

Венчавката на двойката и голяма част от празненството бе изнесено във вила Ерба край езерото Комо - едно от любимите места на Клуни и на редица филмови режисьори, които са го използвали за снимачна площадка.

През празничните дни двойката смени куп тоалети, като се премени и в традиционните индийски одежди по желание на младоженеца и семейството му. И двамата влюбени не пропуснаха да споделят детайли от тържеството в профилите си в Инстаграм, като булката качи и няколко снимки от моминското си парти.

Вижте снимки от луксозната индийска сватба в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари