IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В закачливия дом на гаджето на Селена Гомес – Бени Бланко, в Ел Ей

9 май 2024 10 30

Много хора не знаят, че Бени е супер успешен музикален продуцент

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мегауспешният музикален продуцент Бени Бланко показва своя „объркан“ и еклектичен дом в Лос Анджелис специално за интериорното списание Architectural Digest.

Освен продуцент, Бени е автор на песни и е една много колоритна и артистична личност, което се е предало и върху дизайна на неговата къща в Лос Анджелис.

Във видео обиколката за списанието, публикувана на 1 май, 36-годишният Бланко показва своето игриво жилище, пълно с функции като персонализирани претапицирани 15-местни дивани с готин дизайн, клубни високоговорители от 70-те години на миналия век и изкуство от хора като Пикасо и Мартин Уонг.

В близо 15-минутната обиколка половинката на Селена показва своя хол, вдъхновен от винтидж, пълен с подаръци и колекционерски предмети.

„Чувствам, че има толкова много енергия в тази стая. О, Боже мой, звуча странно“, казва той през смях.

„Наистина вярвам в енергията на произведенията на изкуството, на музиката, на местата... не знам, кара ме да се чувствам добре, когато съм в тази стая и мога някак просто да забравя за външния свят за секунда и след това да бъда залят от безпокойство в секундата, когато напусна тази стая“, добавя той.

Едно от любимите му помещения в къщата е неговата бяла каменна кухня, пълна с готварски книги и еклектични декорации. „Честно казано, това е стаята, в която прекарваме най-много време“, казва той, споменавайки предстоящата си готварска книга Open Wide и многото знаменити готвачи, на  които е бил домакин през годините.

В друг клип авторът на песни, който е работил с изпълнители като Ед Шийрън, Кейти Пери, Кеша, Бритни Спиърс, Риана, Кание Уест, The Weeknd и Джъстин Бийбър по време на кариерата си, разказва за връзката си със Селена Гомес – и питието, което той винаги прави за нея в неговия бар.

„Приятелката ми всъщност пие само едно питие“, казва той за 31-годишната певица. „Това е водка с джинджифилова бира и лайм.

Бланко продължава да показва също и колекцията си от алкохолни напитки пред AD, включително домашно приготвени амароси, които „имат вкусна шоколад“, и дори ценното си притежание: масивна тухлена пещ за пица, изработена по поръчка, на която пише: „Blanco“.

„Аз съм от този тип хора, при които, когато приятел дойде в къщата ми и ми каже: „О, наистина обичам това амаро“, следващия път, когато дойде, аз се опитвам да се уверя, че го чака леденостудена бутилка. И честно казано, искам да бъда джентълмен“, разкрива той гостоприемната си природа.

Бланко и Гомес потвърдиха романса си в началото на декември, но се оказа, че се познават от години, преди да започнат романтичната си връзка през юни 2023 г. Още през 2019 г. двамата си сътрудничат по музикалния видеоклип към песента на Селена от Tainy и J Balvin I Can't Get Enough.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Що се отнася до неговия ексцентричен и същевременно удобен дом, Бланко казва, че се надява гостите му да се чувстват като у дома си въпреки лудите дизайнерски характеристики.

„Знам, че къщата е кофти“, признава Бланко в статията на списанието за своя дом. „Веднъж един приятел ми каза: „Обичам да идвам в къщата ти, защото чувствам, че мога просто да се отпусна и да бъда истинската си същност.“ Точно за това се стремя тук.“

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари