IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Джиджи и Бела Хадид живее като арабски крал в САЩ

3 октомври 2016 07 00

Вижте имението в Бел Еър на бизнесмена Мохамед Хадид

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бащата на супермоделите Бела и Джиджи Хадид – Мохамед обитава истински палат в Бел Еър. 67-годишният строителен предприемач показа дома си в новия брой на списание Harper’s Bazaar.

Мохамед споделя своя палат от около 5 хиляди кв. м разгъната площ със своята втора съпруга Шива Сафаи. Имението се казва „Le Belvedere“ и разполага с градини от 2,2 акра, няколко дневни и трапезарии, домашно кино, изба с 5 хиляди бутилки вино, турска баня, фитнес зали, стаи за персонала, бална зала и т. н..

Вече ви стана ясно, че Джиджи и Бела, както и брат им Ануар, не са имали нужда да се мъчат да правят кариера в модата, тъй като баща им е милионер.

Въпреки това те и тримата са решили да тръгнат по стъпките на майка си – Йоланда Фостър, която е холандски топмодел от 80-те и екссъпруга на Мохамед.

Колкото до триетажната къща на г-н Хадид, нейните архитектура и вътрешен дизайн са вдъхновени от френските замъци и музеи.

Имотът е пълен с антики и редки предмети на изкуството, както и с винтидж аксесоари.

Все пак Мохамед знае това-онова за лукса. Именно неговата компания е проектирала няколко хотела от веригата Ritz-Carlton.

Той казва: „Домовете, които съм построил в района на Лос Анджелис са комбинация от неокласически и модерен стил. Аз създавам комфортни къщи, в които хората да се чувстват у дома.“

Вижте снимките на невероятното имение, което прилича на френско шато в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари