IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слухове: Това ли е новото жилище на семейство Обама?

6 октомври 2017 12 40

Имотът в нюйоркския квартал Манхатън струва 10 милиона долара

Снимка: StreetEasy

Снимка: StreetEasy

Барак и Мишел Обама обмисляли да закупят ново жилище в горната част на нюйоркския квартал Манхатън, съобщава Page Six. Имотът е на стойност 10 милиона долара.

Семейство Обама е забелязано да влиза и излиза от сграда в Манхатън. Данните за собствеността посочват, че за 9-стайния апартамент има договор с дата от 26 септември, което породи и спекулации за покупката.

Самата сграда е на 15 етажа и е построена през 1930 г. Изданието я определя като „една от най-елегантните и изискани сгради в Ню Йорк“.

Тя разполага с вътрешно игрище за скуош или баскетбол, както и обслужващ персонал.

По-рано тази година семейство Обама съобщи, че е закупило имението от Вашингтон, което е било наело под наем, след напускането си на Белия дом. Цената на имота е била 8,1 милиона долара.

Барак и Мишел също така притежават дом в Хайд Парк в Чикаго и се говори, че разглеждат ваканционни домове. Говорителят на семейството обаче заяви, че тези слухове не са верни.

Разгледайте луксозния мезонет, за който се твърди, че вече е собственост на семейство Обама, в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
Това трябва да го оправите: "По-рано тази година семейство Обама съобщи, че е закупило имението от Вашингтон, което е било наело под наем, след напускането си на Белия дом."
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар