IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло продава пентхаус, мести се в Ел Ей заради Алекс

9 октомври 2017 07 10

Певицата иска близо 27 млн. за жилището срещу Мадисън Скуеър Парк

Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

Дженифър Лопес очевидно е решила да скъса с Бронкс и да се премести в Лос Анджелис, след като пусна в продажба пентхауса си на цена от 26,95 милиона долара. Мълви се, че причината може да се крие и в настоящото ѝ гадже Алекс Родригес, с когото може да свият семейно гнездо.

Жилището заема 607 кв. м – пети и шести етаж на сграда, точно срещу Медисън Скуеър Парк и има 4 спални, 6 бани и 4 тераси, простиращи се на площ от 288 кв. м. Имотът има огромни прозорци, а стените в него са бели, което го прави допълнително по-светъл.

Сред останалите плюсове са съседите, сред които са Челси Клинтън и пилотът от NASCAR Джеф Гордън.

Дженифър се сдоби с пентхауса през 2014 г. като тогава плати за него 22 милиона долара. Миналата година звездата си закупи къща в областта Бел Еър на стойност 28 милиона долара.

Любимият на актрисата и певица Алекс Родригес наскоро се премести от Ню Йорк в Ел Ей, което вероятно също е основателна причина за новата локация на латината. Двойката излиза от март и връзката им изглежда все по-сериозна. Звездите нерядко са забелязвани на семейни разходки с близнаците на Лопес от Марк Антъни и дъщерите на Родригес.

Снимки на имота можете да видите в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари