IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За продан: Ранчото на бившия басист на Metallica Джейсън Нюстед

23 декември 2017 10 30

Уникалният имот се продава за близо 5 милиона долара

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Заможните метъли могат да се нанесат в уникален имот на една от звездите на твърдата музика.

Бившият басист на Metallica Джейсън Нюстед продава ранчото си в Монтана, което е разположено на около 545 акра земя. С невероятна гледка към планината, основна къща, още две за гости – целият този лукс е оценен на 4,95 милиона долара.

Площта на основния имот е 540 квадратни метра и има три спални. Ранчото е с модерен дизайн, построено е през 2006 г. с дъбови греди на тавана и панорамни прозорци с прекрасна гледка към планината и околния пейзаж.

Вътре всичко е направено по много модерен и съвременен начин и няма нищо общо с класическото ранчо. Интериорът е впечатляващ – камина с каменна порта в основната всекидневна (една от няколкото в къщата), артистични резби по стените, за които са били използвани дървесини от фабриката за производство на най-известните китари – „Гибсън“.

В къщата могат да се видят много картини. Рокмузикантът и съпругата му Никол са любители на живописта, което, между другото, е една от причините за продажбата на ранчото в Монтана. Креативната двойка иска да се отдаде на изкуството и се мести в нова къща във Флорида.

Можете да разгледате детайлно красивото ранчо в нашата галерия

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари