IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс преобрази стаите на децата си

3 март 2018 13 00

Карис и Дилън Дъглас – тийнейджъри за завиждане!

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Катрин Зита-Джоунс повдигна завесата над дома си и сподели в Instagram снимки на стаите на децата си Дилън и Карис. Наскоро актрисата е ремоделирала детските стаи на сина и дъщеря си, така че те вече да са по-подходящи за тийнейджъри.

Съпругата на Майкъл Дъглас сподели със своите последователи, че напоследък се увлича от интериорния дизайн и нищо чудно – в края на миналата година тя пусна на пазара своя собствена марка домашен текстил. И така, 17-годишният Дилън се разполага в спалня, в която доминират червеният, сивият и белият цвят.

Акцентът тук е името му на стената, под формата на модерно осветление над леглото.

Възглавниците с британското знаме, подсещат за корените на майка му от Уелс, а уникалната лампа, висяща от тавана добавя шик.

Снимка: Instagram

Интериорът на спалнята на Дилън е толкова готин, че един от феновете на Катрин пише: „Спалнята на Дилън е като за истинска рок звезда“.

Луксозната спалня на 14-годишната Карис пък прилича на будоар на бъдеща холивудска звезда. Стаята е елегантна, в нея доминират пастелните, меки, по-приглушени тонове и лъскавите детайли – резултатът е стая в парижки стил.

Снимка: Instagram

Миналата есен актрисата сподели със списание Architectural Digest, че дълго време се е подготвяла, преди да пусне своята линия домашен текстил Cаsa Zeta Jones.  Тя каза: „Години наред си водих бележки за нещата, които ме вдъхновяваха.“

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари