IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи поглед към Лейди Гага и Хоакин Финикс като Харли Куин и Жокера

10 април 2024 15 00

Официалният трейлър на „Жокера: Лудостта е за двама“ вече е тук

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Д-р Харли Куин е готова да ви приеме. 

Лейди Гага официално стъпи във вселената на Жокера като Харли Куин в първия официален трейлър на „Жокера: Лудостта е за двама“. Предстоящият проект на Тод Филипс е продължение на изключително успешната първа част от 2019 година с участието на Хоакин Финикс в главната роля. Актьорът се преобрази толкова добре в Артър Флек – Жокера, че успя да спечели „Оскар“ и да накара феновете да искат още и още. Желанието им се сбъдна и тази година ще видим втора част от трилъра, която ще бъде под формата на мюзикъл.

На 9 април, по време на CinemaCon в Лас Вегас, бе представен и първият официален трейлър на „Жокера: Лудостта е за двама“. В него виждаме и първите кадри на Лейди Гага като Харли Куин, наследявайки в ролята Марго Роби.

53-годишният Тод Филипс се качи на сцената в Ceasars Palace, за да представи трейлъра. В него Харли може да бъде видяна в лудницата в Готъм, където работи и където се среща за първи път с Артър Флек. В края на първия филм Жокера беше затворен в клиниката след серията си престъпления и желанието му за отмъщение към целия свят, който постоянно му се е подигравал и никога не го е разбирал.

„Искаш ли да излезеш оттук?“, пита Харли, след което се вижда как тя и Флек танцуват под звуците на фанатична музика. Зад кадър се чува гласът на Финикс, който казва „Ще ви кажа какво се е променило. Не съм сам вече. Ето за това трябва да говорим!“.

В един момент Гага в ролята на Куин казва „Искам да видя истинското ти лице“, рисувайки усмихнато лице с червилото си на стъклена стена зад двама им. Жокера само се усмихва.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Movie (@jokermovie)

38-годишната певица потвърди, че ще я видим отново на голям екран, когато сподели кратко анимирано видео в социалните мрежи през август 2022 година. То показваше нейния и силуета на Финикс в любовен танц на фона на старовремска музика. Освен че разкри името на втората част, което е „Лудостта е за двама“, Гага съобщи и премиерната дата на филма – 4 октомври 2024 година. Тод Филипс се завръща на режисьорския стол, като е помогнал за написването на сценария заедно със Скот Силвър.

За да отбележат Свети Валентин миналата година, от Warner Brothers пуснаха първите официални снимки на Гага и Финикс в съответните им роли. От своя страна, Филипс обяви края на снимачния процес през април същата година, споделяйки същите кадри. През останалото време досега той често публикува различни снимки от филма, за да държи феновете си в постоянно напрежение и да е сигурен, че интересът им няма да спадне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Movie (@jokermovie)

На 2 април Гага и Филипс споделиха официалния плакат на филма. „Светът е жена“, гласи посланието, изписано над Куин и Жокера, които са в танцова стъпка. Върху лицето на Финикс е емблематичния за героя му грим, който очевидно се е разнесъл по устните на любимата му дама.

Лейди Гага ще е новата Харли Куин в продължението на „Жокера“

Хоакин Финикс се подготвя за продължение на „Жокера“

„Оскар“ 2020: Скарлет Йохансон и „Жокер“ сътвориха история

В комиксите на DC Харли е дългогодишната партньорка в живота и престъпленията на Жокера, с която той се среща за първи път в психиатричната клиника в Готъм. Героинята е създадена за първи път за анимационното филмче Batman: The Animated Series през 1992 година, но бързо се превръща в една от любимките на зрителите. Така Куин оживява в множество книжни и телевизионни поредици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Марго Роби я доведе на големия екран през 2016 година с участието си в „Отряд самоубийци“, след което последва и „Хищни птици“ четири години по-късно. През януари тя сподели пред списание Variety, че винаги е мечтала Харли Куин да се предава от една актриса на друга по подобие на много други емблематични персонажи в киното.

„Това винаги е била моята мечта. Харли е много забавна и може да се развие в много различни посоки. Ако я дадете на някой друг, просто наблюдавайте какво ще се случи. Опциите са безкрайни“, казва Роби.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harls (@harleyeffingquinn)

„Жокера: Лудостта е за двама“ излиза на големия екран на 4 октомври. 

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари