IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър се завръща в продължението на „Дневниците на Бриджит Джоунс“

11 април 2024 08 40

Тя ще си партнира с Ема Томпсън и Хю Грант

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бриджит Джоунс и нейните дневници се завръщат!

На 9 април от Universal Pictures споделиха, че Рене Зелуегър ще участва в „Бриджит Джоунс: Луда по момчето“ – четвъртият филм от поредицата „Дневникът на Бриджит Джоунс“. Първата част, излязла през 2001 година, донесе на актрисата първата ѝ номинация за „Оскар“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Perchman ?? (@perchman.fr)

Хю Грант също се включва в продължението, като ще изпълни ролята си на Даниел Клийвър, а Ема Томпсън, която написа сценария и участва в „Бебето на Бриджит Джоунс“, също се завръща в четвъртия филм. Грант участва в първите три серии като любовния интерес на Бриджит, който ту се появява в живота ѝ, ту изчезва. Първоначално той е неин шеф, но постепенно отношенията им се превръщат в нещо по-сериозно.

„Луда по момчето“ ще отбележи четвъртия филм от поредицата „Бриджит Джоунс“ и е адаптация на едноименния роман от английската писателка Хелън Филдинг. Майкъл Морис ще режисира продължението, докато Чуетел Еджиофор („12 години робство“) и Лео Удол („Белият лотос“) се присъединяват като нови лица към актьорския състав.

„Дневникът на Бриджит Джоунс“, базиран на романа на Филдинг и колона, която тя пише за британското издание The Independent през 90-те години, беше хит в боксофиса и направи над 330 милиона долара в световен мащаб след излизането си през 2001 година.

Филмът проследява героинята на Зелуегър, Бриджит, която е служител на издателска компания в Лондон, докато тя започва да пише своя дневник, влюбва се в шефа си (Грант) и попада в любовен триъгълник с Марк Дарси (Колин Фърт). Продължението от 2004 година, „Бриджит Джоунс: На ръба на разума“, проследява нейните продължаващи приключения и борби в отношенията с Марк, с когото се среща в кулминацията на първия филм и се сгодява в края на продължението. „Бебето на Бриджит Джоунс“ от 2016 година проследява Бриджит, която разбира, че е бременна и трябва да разбере кой е бащата – Марк или Джак Куант (Патрик Демпси). 

Рене Зелуегър и Ант Анстед са готови за следващата стъпка във връзката си

Ант Анстед похвали таланта на Рене Зелуегър

Звездни двойки – Ант Анстед с рядък кадър на Рене Зелуегър

66-годишната Хелън Филдинг каза през 2022 година пред Radio Times, че ще адаптира романа си „Луда по момчето“, който беше публикуван през 2014 година, за големия екран.

„Да, работя по това и се надявам да се случи. Всеки филм, който се направи, е чудо – много е трудно да създадеш филм и то добър“, казва авторката. Тя допълни, че много ще се радва да види произведението си на големия екран.

Е, желанието ѝ скоро ще се сбъдне, тъй като „Бриджит Джоунс: Луда по момчето“ се очаква да излезе в кината и в платформата Peacock на 14 февруари 2025 година. 

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари