IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иван Ласкин също става част от „Фермата“

21 август 2017 11 30

Третият сезон на шоуто започва на 10 септември

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Иван Ласкин също ще бъде сред известните личности, които ще се борят с предизвикателствата в третия сезон на „Фермата“. Шоуто стартира на 10 септември по bTV, а Ласкин е втората официално обявена известна личност, която ще се бори за голямата награда от 100 000 лева.

„Вероятно чрез този проект ще се случат неща, които да предизвикат в младите хора някакви познания, които аз имам свързани с природата. Влизам изключително позитивно настроен. Искам да покажа, че по телевизията наистина може да съществува добро образователно място, каквото е „Фермата“, заяви актьорът.

Риалитито ще върви в ефир в продължение на три месеца и ще наблегне на световната тенденция за бягство от цивилизацията и стреса, за възраждането на връзката човек – природа, и връщането на българския дух и традиции, съобщи пред bTV водещият и продуцент Андрей Арнаудов.

„В първия сезон на „Фермата“ върнахме зрителите 100 години назад във времето, във втори им показахме какво е съвременен патриотизъм, а в трети, който е под мотото „Ново начало“, имаме специална мисия – да докажем, че е възможно в 21 век да живеем модерен живот, да бъдем щастливи, без да бъдем свръхконсуматори“, разказа още Андрей.

И в предстоящия сезон известните личности ще бъдат само солта на шоуто, а най-важни за предаването отново ще бъдат участници от кастинга, чрез които ще се развие темата за завръщането към корените, но през погледа на модерните хора от 21 век.

„Имаме изключително пъстра палитра от участници, като тази година включихме много емигранти от чужбина, както и чисто нова група – хора, родени извън границите на България“, каза Андрей и разкри, че една от участничките е от македонски произход, но вече смята себе си за българка. Тя ще отвори много стари рани, свързани със заблудите, с които живеем на Балканите.

Всичко, което зрителите познават и обичат във „Фермата“, ще бъде запазено и през новия сезон – дуелите в неделя, фермерът на седмицата, ратаите, но този път ще бъдат включени и елементи от модерния начин на живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари