IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби: Постижението ми е, че съм продуцент, а не съпруга!

5 декември 2017 09 40

На актрисата ѝ писна да се вълнуват само от брака ѝ

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Марго Роби е в своя професионален вихър. Говори се дори, че може да се сдобие с първата си статуетка „Оскар“ за ролята си на фигуристката Тоня в лентата „I, Tonya“, на която е и ко-продуцент, заедно със съпруга си. Ето защо 27-годишната сексбомба не спира да се възмущава на любопитството на журналистите за личния ѝ живот, вместо да се вълнуват от кариерата ѝ.

Марго не пропусна да заяви публично негодуванието си от този факт и отряза категорично всички въпроси за брака си с продуцента Том Акърли, за когото се венча миналия декември.

„Имах момент миналия ден. Правех пресконференция и не спираха да ме питат за това какво е да си омъжена жена. Казах им: „Да бъда съпруга не е постижение. Моето постижение е, че продуцирам филм и успях да сключа сделка с огромно студио. Това е моето постижение!“, заяви актрисата пред Page Six.

Роби добави, че обожава работата си пред и зад камерата, но често тя я държи далече от любимите ѝ хора.

„Сладко и горчиво е да работя извън Австралия, защото всички толкова ми липсват. Но фактът, че не са част от тези кръгове, ми помага да разделям работата от личния си живот, макар че те са свързани, защото искам да работя през цялото време“, призна блондинката пред Variety.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари