IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Джефри Ръш замесен в секс скандал

8 декември 2017 14 50

Актьорът заведе дело срещу австралийско издание

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

И името на Джефри Ръш бе намесено в сексскандала в Холивуд. Затова пък актьорът реши да заведе дело за клевета срещу австралийския в. „ Daily Telegraph“ заради публикуваната информация за неуместното му поведение към театрална актриса, съобщиха световните информационни агенции.

Актрисата е партнирала на Джефри Ръш в постановката „Крал Лир“. Миналия месец изданието публикува разказа ѝ за неговото „неприлично поведение“ в края на 2015 г. и началото на 2016 г.

Джефри Ръш, който е на 66 години, заяви, че написаното от таблоида е „лъжа“ и „изопачаване“ и е причинило „непоправими щети“ на репутацията му.

Главният редактор на австралийския в. „Дейли телеграф“ заяви, че вестникът правилно е написал, че Театралната компания в Сидни е получила такова оплакване.

Адвокатът на актьора не посочи какво обезщетение иска клиентът му. Той подчерта, че Джефри Ръш преди всичко иска да изчисти името си.

Миналата седмица Джефри Ръш подаде оставка като президент на Австралийската академия за филмово и телевизионно изкуство.

Джефри Ръш, който е водещ австралийски театрален актьор, е номиниран четири пъти за награда „Оскар“. Той я спечели в категорията за най-добър актьор през 1997 г. за „Блясък“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари