IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вместо за рожден ден, Стоянка Мутафова се готви за съд

29 януари 2018 09 00

С дъщеря й Муки ще съдят колежка

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Вместо да се готви за рождения си ден на 2 февруари, актрисата Стоянка Мутафова ще се занимава със съдебни искове. Стоянка и дъщеря ѝ Мария Грубешлиева-Муки ще искат 15 хиляди лева обезщетение от колежката си Адриана Андреева заради клевета.

Повод за тези действия са интервю на Андреева, в което тя твърди, че Муки не се грижи добре за майка си, като ѝ дава да яде единствено хляб и майонеза, пише „Монитор“. И дори загатва, че може да има и насилие.

Самата Мутафова обяви, че думите са „откровени лъжи“.

„Адрианината злоба е безгранична. Със Стоянка в момента сме в Русе на турне и се разбираме чудесно. Още едно осъждане ще има! А самата Адриана ме наричаше „майка Тереза“, написа на свой ред разочарованата Муки в социалните мрежи.

Андреева играеше дъщеря на комедийната ни фурия в „Госпожа Стихийно бедствие“. След като отказа да замине с Мутафова и Николай Атанасов – Шуши на турне в САЩ, организаторите внесоха иск срещу актрисата на стойност 4000 лв. Нейното място в постановката зае Ирен Кривошиева.

„Адриана докога ще продължава, сега я е яд, че я игнорирахме, че Ирен продължава да играе с успех на нейното място, и почна точно сега да ръси глупости. Тя да се благодари, че аз спасих турнето в САЩ, когато се отказа в последния момент, а ѝ бяха издали виза“, коментира още Муки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари