IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта на Меган и принц Хари оживява на екрана

6 февруари 2018 11 00

Подготвят филм, който да излезе преди сватбата им

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Историята на принц Хари и актрисата Меган Маркъл предизвика толкова силен обществен интерес, че вече се говори за снимки на филм за двамата.

Продуцентите вече са намерили и актьори, които да влязат в техните роли – това са Мюрей Фрейзър и Париса Фиц – Хенли, предава Deadline, а режисьор ще стане Менхадж Худа, познат от сериала „Кралски особи“.

Бъдещият телевизионен проект ще разкаже как се развива романът между актрисата и принца от момента на тяхното запознаване до първата им публична поява и как е повлиял на Маркъл развода с първия й съпруг.

Проектът е с име: „Хари и Меган: историята на кралската любов“. Създателите планират да стартират снимките още тази седмица, а като локации са избрани Ванкувър и Лос Анджелис. Очаква се продукцията да излезе през есента тази година.

Най-вероятно премиерата ще се състои преди сватбата на Меган и Хари, която е планирана за 19-и май. Подобен филм бе посветен и на връзката между принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Снимка: Facebook

Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари