IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо до Брад Пит: "Първи кадър"

28 юни 2018 09 00

Актьорите се снимаха в новия филм на Тарантино

Снимка:  Instagram

Снимка: Instagram

Не е тайна, че в момента Леонардо ди Каприо и Брад Пит са се заели с последния филмов проект на Куентин Тарантино. Едни от най-големите звезди в киното се снимат в "Имало едно време в Холивуд".

А ето и какво се случва на снимачната площадка. Ди Каприо публикува кадър от снимачната площадка, на който той е в образа на Рик Делтън, а неговият колега е Клиф Бут "Първи кадър", коментира поста си Лео в Instagram.

Филмът на Тарантино разказва за телевизионният актьор и неговия ловък дубльор, които се опитват да пробият в света на шоубизнеса. Годините са 60-те на миналия век и действието се развива на фона на убийствата, извършени от последователите на Чарлз Менсън през 1969 г.

Главните герои са именно Ди Каприо и Пит. Във филма участие взимат още Марго Роби, Ал Пачино, Демиън Луис, Люк Пери Дакота Фанинг и други куп знаменитости, а деветата продукция на Тарантино се очаква да излезе през 2019 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари