IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп пак се забърка в каша. Обвиниха го в побой

10 юли 2018 12 30

Инцидентът станал миналата година по време на снимките на „City of Lies“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Животът на Джони Деп след раздялата му с Ванеса Паради не върви леко. Звездата от „Карибски пирати“ не успя да задържи жената, за която се ожени – Амбър Хърд, оказа се измамен и от мениджърите си, с които също се съди.

Сега пък срещу него има подаден иск в Лос Анджелис заради побой. Обвинението идва от един от участниците в снимачна група – Грег Брукс. Мъжът, заедно с Деп работил по снимките на филма „City of Lies“ (Град на лъжи), съобщава интернет изданието Пейдж сикс.

Продукцията трябва да излезе през септември 2018 г., а инцидентът се е състоял още миналата година през април. По това време Брукс работил като специалист за избиране на места за снимки.

По думите на Грег, Джони Деп на два пъти го ударил в гърдите и го нагрубил. Това станало след критична забележка на Брукс за сцена, в която се снимали приятели на актьора.

Потърпевшият бил принуден да се обърне към полицията. С подадения иск Брукс сега държи да получи и парична компенсация от холивудския екранен идол, чийто размер не се уточнява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари