IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 тайни в декора на щастливите двойки

18 август 2015 11 30

Как да подобрите хармонията в дома си

Снимка; mydomaine.com

Снимка; mydomaine.com

Когато заживеете под един покрив, проблемите започват. Спорове се раждат и за най-дребните неща – например трябва ли тази възглавница да седи отдясно, вместо отляво. Според фън шуи подредбата на интериора може да съхрани мира и щастието в дома, други пък залагат на по-различни трикове.

Ето и 5 „тайни”, които може да приложите в декора, за да имате щастлива и хармонична връзка:

1.Сложете масичка за кафе за двама

Това ще бъде вашият кът, в който заедно започвате деня и обсъждате задачите, целите и мечтите си. Може да я използвате и вечер, след края на тежкия работен ден. Хубаво е да е близо до дивана, за да може да се гушнете и да качите краката си, докато релаксирате, наслаждавайки се на компанията си.

2.Приглушена светлина в спалнята

Това прави обстановката по-романтична, не напряга очите и ви създава усещане за комфорт и интимност.

3.Забавен кът

Отделете един ъгъл в апартамента си, в който да подредите „борд геймове” (колективни игри). Там ще разтоварвате стреса, докато се забавлявате, а най-важното е, че ще отмаряте заедно като двойка.

4.Кът за него и кът за нея

Вие сте отделни личности и си имате своите изисквания и нужда от пространство. Като двойка е желателно да спите в една стая, така че в случая говорим за лични кътове, а не за лични стаи. Нека всеки си маркира местенце в дома, където да подрежда своите си неща (мъжете своите колекции, алкохол и скъпи джаджи; жените – романите, женските глезотии или сантименталните подаръци и т.н.).

5.Зелен кът

Ако живеете в къща, това ще е градината. Ако ли не, засадете цветя на балкона. Там ще може да почивате на въздух и да се зареждате от малкото „природа”, която сте вкарали в дома си. Още по-хубаво би било, ако имате голяма тераса, на която да сложите и люлка за двама, където вечер да се потапяте в романтика и мечти.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари