IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да спечелите баща ѝ?

19 февруари 2017 15 15

Неговото одобрение ще скрепи и връзката ви с нея

Снимка: Istock

Снимка: Istock

За да спечелите сърцето и ръката ѝ трябва да спечелите и родителите ѝ. Може би се ужасявате от идеята за среща с нейния баща, но се оказва, че неговото одобрение не е „мисия невъзможна“. Ето няколко съвета и примера как може лесно да се превърнете в негов „син“, разказани от самите бащи.

1. Опознайте го, дори да се чувствате некомфортно

Таткото на вашата любима може и да изглежда страшен и да ви респектира, но това не трябва да ви пречи да общувате с него. „Имаше странни моменти, но това момче ме спечели отдавна, защото не спираше да инициира разговори за различни теми – семейство, работа, дори религия“, сподели пред Men'sHealth Боб Гронбърг, който срещнал настоящия си зет още докато с дъщеря му били в училище.

Ако таткото се интересува от футбол или има друга страст – научете я. Така със сигурност ще го разприказвате и ще се чувствате по-спокойни.

2. Общувайте и с останалите членове на семейството

Не говорете само с баща ѝ. „Макар че обичате нея, вие се жените за цялото ѝ семейство“, обяснява Грондърг. Това, което е впечатлило Дейв Длеск у неговия зет Тим е отношението му към цялото семейство. Тим и дъщеря му Джени започнали да излизат още в гимназията. Младежът винаги се държал внимателно с по-малката сестра на момичето, което се понравило на татко ѝ.

„Когато имаш повече деца, искаш човек, който да умее да се впише и да уважава семейната динамика“, разсъждава Длеск.

3. Дръжте се с нея като с равнопоставен партньор

„Знам, че обичаш Кели. Но най-важното за мен е, че я третираш като равноправен и достоен партньор“, казал Боб Стюарт на зет си Джейк малко преди да му даде ръката на дъщеря си.

„Джени е много енергична и организирана, а Джейк е също толкова амбициозен и мотивиран като нея, но той я успокоява и балансира. Искаш някого, който да е добър партньор за детето ти, а не такъв, който да копнее за власт и да иска да доминира натрапчиво“, обяснява Стюарт.

4. Бъдете редовен и навсякъде

За да се интегрирате в семейството, то трябва да свикне с вас. Затова бъдете редовен гост и спътник не само в дома им.

„Джей се вписа още в началото. Имам чувството, че той е бил винаги част от семейството“, признава Стюарт.

„Тим беше с нас на всички празници и вече не помня на колко семейни почивки през годините още преди да ни стане зет. Накрая съвсем естествено ние го приемахме като член на семейството“, споделя за своя зет Деск.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари