IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кога ще сте готови да имате деца

31 май 2018 14 30

Как всеки зодиакален знак усеща, че е готов да бъде родител

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Ако имате приятели с деца, сигурно сте чували, че денят, в който са станали родители, е най-щастливият ден в живота им. Независимо дали мечтаете да имате дете от доста време насам, или все още се колебаете дали идеята да станете родител е добра, все пак вашият зодиакален знак, може да ви помогне да усетите кога е най-точния момент за бебе.

Ето и как различните зодии реагират на идеята за бебе:

Овен

Хората от този знак са такива, че поискат ли да имат дете, няма да се поколебаят и за един миг, преди да започнат да работят за бебе. За представителите на тази зодия е обичайно да имат деца в по-ранна възраст, например още в началото на 20-те години. Обикновено Овните стават родители първи във своя приятелски кръг.

Телец

Телците имат нужда от сигурност и стабилност. Затова на тях им отнема известно време преди да се решат да станат родители. Те предпочитат да нямат деца, докато не се почувстват финансово и психически подготвени за тази отговорност. Те често се решават да създадат семейство след като са се доказали в кариерата си, което обикновено е в средата на 30-те.

Близнаци

Тези хора имат променливо мнение по въпроса за това кога да имат деца. Те са спонтанни по природа и влюбят ли се, могат да решат да не чакат твърде дълго, преди да създадат семейство. Най-често Близнаците стават родители в края на 20-те си години. Те предпочитат да бъдат млади родители.

Рак

Тези хора ценят дома и семейството преди всичко и вероятно от деца мечтаят да станат родители един ден. Те обаче предпочитат да създадат поколение, едва когато открият човека, когото смятат за своята голяма любов. Представителите на Рак са родени за родители, така че когато и да им се роди дете те се потапят в грижи по него.

Лъв

Хората от тази зодия се чувстват готови за родители, само ако в представата им са на път да създадат идеалното семейство. Те не биха се втурнали да правят деца в ранна възраст, но няма и да искат да чакат твърде дълго. Повечето Лъвове създават поколение около 30-годишна възраст, когато вече са готови да се грижат не само за себе си, но и за друг човек.

Дева

Представителите на тази зодия най-вероятно са планирали предварително колко точно дълго ще чакат, за да създадат семейство, колко на брой деца ще имат и каква ще е възрастовата разлика между тях. При Девите няма изненади по отношение на важните житейски въпроси. Те рядко могат спонтанно да решат да имат деца преди да са узрели психически за идеята.

Везни

Везните искат да бъдат млади родители и вероятно биха предпочели да имат деца около средата на 20-те си години. Те смятат, че младите родители се отнасят към децата си по-добре и ги възпитават по-модерно. Техният родителски подход е по-приятелски и самите те искат да са съвременни и готини в очите на децата си.

Скорпион

Когато един Скорпион реши да направи нещо, той се съсредоточава изцяло върху своята цел и ориентира целия си живот върху нея. Тоест, след като вземе решение, че иска да има деца, Скорпионът няма да се бави много. Все пак, представителите на този зодиакален знак гледат да имат стабилни доходи, преди появата на наследниците си.

Стрелец

От всички зодиакални знаци, този е склонен най-късно да се сдобие с поколение. Стрелците са планирали милиони приключения, преди да се установят и да създадат семейство. Ето защо най-вероятно те няма да се решат на деца, докато не минат 30-те. Дори и тогава, вероятно те ще продължават да живеят приключенски, нагаждайки родителството към дивите си планове.

Козирог

Този амбициозен зодиакален знак е и много практичен. Вероятно Козирогът си има лични планове, които би искал да постигне, преди да е готов да създаде семейство и дете. Едва когато се чувства финансово стабилен, Козирогът е готов за подобна отговорност каквато е родителството. Често хората от този знак имат деца в по-късна възраст.

Водолей

Хората от този знак са много независими и свободолюбиви. Ето защо, идеята да имат деца в началото ги плаши. Но след като са имали достатъчно време да си поживеят без сериозни отговорности, те са готови за наследници. Преди да навършат 30 години те рядко мислят в посока създаването на семейство, по-скоро други неща ги вълнуват.

Риби

Тези състрадателни по натура хора се чувстват деца до края на живота си. Точно заради това им е малко трудно да поемат рано отговорността за създаването и обгрижването на нов живот. Често Рибите изчакват със създаването на поколение за началото или средата на 30-те си години, когато вече роднините ги притискат за появата на наследници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари