IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Флойд Мейуедър си купи черно-бял палат в Бевърли Хилс

17 септември 2017 12 00

Боксьорът хвърли с лека ръка 26 милиона долара

Снимка: Jim Bartsch

Снимка: Jim Bartsch

Флойд Мейуедър ще накара още доста хора да му завиждат. И то не само заради уменията му на ринга, хубавите мадами, с които е заобиколен и коланите, които определят ранга му. Боксьорът съвсем наскоро си закупи имение в Бевърли Хилс за чудо и приказ, за което е платил близо 26 милиона долара.

Модерният дом във френски стил е построен през 1992 и напълно реновиран през 2015 г. Главната къща се простира на площ от 15 096 кв. м, има и къща за гости. Всичко в имението е издържано в черно-бяло, а пред постройката има огромен басейн.

Двуетажната къща е повече от изискана – от мраморните подове, през френските врати до кристалните полилеи. Главната спалня е с двойна баня и собствена тераса с прекрасна гледка. Общо имението разполага с 6 спални и 9 бани.

Преди няколко години имотът се продаваше за 38 млн. долара. Малко преди да стане собственост на Флойд, той е бил пуснат за 28,95 млн. долара, ала изглежда спортистът си е договорил по-изгодна цена – 25,5 млн. долара. Мейуедър е пожелал и луксозното обзавеждане, за което е платил още половин милион.

Преди 2 години Флойд заяви, че се оттегля от бокса, но се върна преди месец за една среща в тежка категория срещи с Конър Макгрегър. Боксьорът го победи с технически нокаут в 10-ия рунд като за това прибра над 100 млн. долара.

В кариерата си Мейуедър има над 5 световни титли и е натрупал състояние от 800 млн. долара.

Той притежава имения в Лас Вегас и Маями. Вижте в галерията ни новата му придобивка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари