IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 май

7 май 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Концентрация, дисциплина, издръжливост – това са силните ви качества в днешния ден. Направете програмата си така, че да извадите максимума от себе си.

Телец

Успоредно с текущите ще успеете да отхвърлите и няколко задачи със съществена важност. Почти сигурно е, че ще усетите прилив на умора още в ранния следобед, но и задоволство от свършената работа.

Близнаци

Обръщайте внимание на детайлите и не се съгласявайте със задължения, които не са по възможностите ви. С каквото и да се заемете, не очаквайте, че ще се получи лесно.

Рак

Някои събития няма да ви харесат, може дори да ви развалят настроението. Не се вторачвайте излишно. За собствено успокоение бихте могли да се сравните с някои от приятелите си. Техните проблеми едва ли са по-малки от вашите.

Лъв

Непредвидено ще се появят обективни възможности за решаване на задача, която от доста време е „в девета глуха“. Направете каквото зависи от вас, дори ако се налага да промените графика си.

Дева

Структурирайте перспективните си планове. Ако го направите правилно и в съответствие с възможностите за ресурсно обезпечение, ще съумеете да изградите и дългосрочните си стратегии.

Везни

Наблюдавайте събитията, анализирайте ги, правете си заключения и споделяйте мнението си колкото е възможно по-рядко. Ще разполагате с рядко изгодния шанс да подобрите отношенията си с шефа или колегите.

Скорпион

Преценявайте внимателно какво обещавате и дали ще успеете да го изпълните, ако не изцяло, то поне в срок. Не е във ваш интерес да излъжете нечии очаквания.

Стрелец

Не е изключено да ви отправят предложение за продължаване на прекъсната преди време сделка. Ако прецените, че все още е не само актуална, но и печеливша, не се бавете с отговора.

Козирог

Занимайте се подробно с условията по дългосрочните договори. Преценете „тънките моменти“, при които може да настъпи промяна на обстановката и се опитайте да създадете варианти по осъществяването им.

Водолей

Подхождайте отговорно към текущите си задължения и не прекалявайте с експериментите. Творческият подход ще ви е полезен за дейности, които не са свързани с точни изчисления.

Риби

Поведението на околните изведнъж може да ви подскаже, че сте леко в изолация. Преценете внимателно каква би могла да е причината и дали не се налага да се извините за някое свое неволно действие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари