IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолуние в Телец 2024: Какво трябва да знаете

8 май 2024 17 30

Настъпи време за размисъл и определяне на намерения

Снимка: Istock

Снимка: Istock

През изминалата нощ на 7 срещу 8 май бяхме свидетели на новолуние в Телец. Настъпи време за размисъл и определяне на намерения за повечето зодии.

Майското новолуние внася свеж въздух след интензивната енергия на затъмненията и ретроградностите от миналия месец. Все едно да натиснете бутона за нулиране и да започнете отново.

Управляващ втория дом на богатството и стойността, Телецът е знак на удобствата на създаването, капиталовите печалби и материалните блага. Поради връзката между Телец, стойност и ценности, това новолуние ни пита как да инвестираме енергията си и да се отдадем на себе си.

А ето и как това новолуние ще се отрази на всеки зодиакален знак

Овен

С влиянието на ретрограден Плутон вие навлизате във фаза на проявление, изцеление и защита по време на това новолуние. Време е да се ориентирате към целите си и да ги преследвате смело. През следващите няколко месеца очаквайте бърз и значителен напредък в различни области от живота ви.

Телец

Това новолуние носи възможности за творчески успех. Ако сте се придържали към стари идеи или сте се чувствали заклещени в минали неуспехи, сега е моментът да се освободите и да започнете наново. Прегърнете свежи перспективи, предефинирайте визиите си и си позволете да родите нови мечти и начинания.

Близнаци

Въпреки че сте изправени пред предизвикателства, вие се подготвяте за лидерски роли. Бурните води, в които сте плавали, са усъвършенствали уменията и устойчивостта ви. Прегърнете вдъхновението, което предстои да се разкрие и се доверете на способността си да поддържате баланс. Вие сте на прав път и ви очакват вълнуващи възможности.

Рак

Предстоящите месеци са за пречистване и пренастройване. Това е период на изчистване на стария емоционален багаж и системи от вярвания, които вече не ви служат. Вселената е готова да изпълни вашите желания, но първо трябва да се изправите срещу най-дълбоките си страхове. Като се отделите от микроуправляваните резултати, вие проправяте пътя за неочакван растеж и изобилие.

Лъв

Пригответе се за магическа трансформация, подхранвана от нови идеи и цели. Въпреки че може да се чувствате комфортно в настоящата си ситуация, докосването до вътрешния ви огън и мъдрост ще доведе до дълбоки преживявания. Осмелете се да мечтаете на едро и се впуснете напред с увереност, знаейки, че всичко, което желаете, е наблизо.

Дева

Това е вашето време да изследвате неизвестното и да прегърнете нови приключения. Доверете се на интуицията си, за да ви води, като същевременно останете в съответствие с истинските си желания. Славата и богатството ви очакват, когато излезете от зоната си на комфорт и се насочите към блестящите възможности, които предстоят.

Везни

След години упорита работа и всеотдайност е време да се насладите на плодовете на труда си. Прегърнете живота, мечтите и най-съкровените си желания с любов и благодарност. Ценете моментите на радост и мир, докато продължавате да празнувате постиженията си и да се наслаждавате на изобилието от благословии около вас.

Скорпион

Гмурнете се в царството на божествената алхимия, докато осветявате пътя си към съвършенството и блаженството. Използвайте творческата си енергия, за да разплитате възлите в живота си и си сътрудничете с другите, за да реализирате мечтите си. Освободете се от миналите тежести и прегърнете трансформиращата сила, която се крие във вас.

Стрелец

Прегърнете целенасоченото виждане, докато се отказвате от старите привързаности и приветствате новооткритата свобода. Изследвайте дълбините на своя вътрешен магьосник и погалете всички свои аспекти, докато пътувате към целите си. Вярвайте, че всяка стъпка ще ви отведе по-близо до желаната дестинация.

Козирог

Подгответе се за период на плодородие и просперитет, докато засявате семената на успеха. С решителност и концентрация вие сте готови да създадете нови възможности и да постигнете дългосрочните си цели. Прегърнете сътрудничеството и екипната работа, докато се движите към вашия успех с увереност.

Водолей

Отделете малко време, за да оцените благословиите около вас и се освободете от всичко, което ви тежи. Прегърнете успеха с благодат и сътрудничество, знаейки, че заслужавате цялото изобилие, което идва по пътя ви. Скочете в дълбокото с увереност и смело по пътя напред.

Риби

Прегърнете семето на живота във вас, където всяко начало крие безкраен потенциал. Доверете се на чудесата на ежедневието и се откажете от всякакви съмнения и страхове. Независимо дали се чувствате неуверени или се стремите към успех, знайте, че всеки избран от вас път води до растеж и реализация.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари