IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са трите най-страстни зодии?

24 май 2017 14 00

Ако търсим разнообразие в сексуалния живот

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако търсим половинка, която да разнообрази любовния ни живот, е добре да знаем представителите на кои знаци в зодиака са най-страстни. А каквото и да си говорим, сексът е основна част от интимните отношения.

Това е може би най-силната, най-интимната връзка, която може да се осъществи между двама души. Страстта идва от ума и точно той оказва най-мощното влияние в любовния ни живот.

Ето и кои са трите най-страстни знака в зодиака.

1. Скорпион

Скорпионите са най-потайната зодия, което е признак за най-съкровените им желания към тяхната половинка.

Когато запалим пламъците на страстта в Скорпиона, трябва да се уверим, че можем да издържим на топлината, защото нещата определено се разгарят.

2. Риби

Рибите може да не са най-умелите любовници, но тяхното въображение в спалнята и във връзката е невероятно.

Ако търсим човек, който да поеме контрола в спалнята, тогава представителите на зодия Риби може да не са перфектният партньор. Но ако искаме всичките си сетива възбудени, тогава с тях ще ударим джакпота.

Рибите са безкористни личности и в любовта и страстта ще са изключително внимателни. Цялото им внимание ще бъде за нас, а те се чувстват много по-комфортно когато дават, а не когато получават. Това ги прави един от най-сексапилните и най-атрактивни знаци в зодиака.

3. Лъв

Лъвовете обичат да са център на вниманието, като любовта и страстта трябва да бъдат за тях. Те обаче се стремят да възнаградят със същото партньора си.

Родените под този знак може да имат задръжки в спалнята, тъй като те са твърде ангажирани с впечатлението, което оставят. Въпреки това, Лъвовете са много секси и страстни хора, които ще поемат контрола, ако това ни харесва.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

jokin ( преди 6 години )
Не,трябваше да оставя набора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
йокин ( преди 6 години )