IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спечелете си награди с кулинарния конкурс на Az-jenata.bg!

8 декември 2017 14 08

„Кулинарен празник“ с конкурс!

Снимка: Аз-жената

Снимка: Аз-жената

Скъпи читателки, наближават едни от най-светлите празници Бъдни вечер, Коледа и Нова година. И тази година ще спазим традицията, като ви поканим да участвате в готварския ни конкурс „Кулинарен празник“.

Отдайте се на фантазиите си, вдъхновете се и споделете с нас любимите ви рецепти (без ограничение за бройката). Важно условие за участие в конкурса е да бъдете регистриран читател. Ако не сте, последвайте тези бързи стъпки.

Тези, които вече са регистрирани, могат да качат тук своите рецепти, които трябва да бъдат придружени със снимка и кратко описание за съставките в тях и това как се приготвят.
„Кулинарен празник“ стартира на 8.12.2017 г. и ще приключи на 2.01.2018 г. (до 2.01. включително, може да споделяте вашите кулинарни рецепти).

Какви награди ви очакват?

На 5.01.2018 г. от всички читатели, които са споделили своите кулинарни вдъхновения, жури в състав представител на Az-jenata.bg и представител на Lacrima ще отличат четирима, които ще получат празничните подаръци.

Ето и наградите

Три големи кошници с вкусни продукти на Lacrima
Мултикукър, с който да приготвяте вашите кулинарни шедьоври

Желаем ви успех, много вкусни моменти и светли празници!

Важно! Откраднати рецепти и снимки ще бъдат дисквалифицирани от конкурса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари