IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 февруари

16 февруари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не разчитайте, че някой ще ви направи услуга само от симпатии към вас. Не само няма да получите каквото искате, но и ще направите лошо впечатление на околните. Мобилизирайте силите си, действайте самостоятелно и ще постигнете очаквания резултат.

Телец

Обърнете внимание на съветите и забележките на околните. Ще постигнете много повече, ако работите върху себе си. Не провокирайте близките с поведението си, нямате нужда от разправии.

Близнаци

Няма да имате никакви проблеми, свързани с обичайните ежедневни задължения. Действайте с умерено темпо. В личен план предстоят мили романтични преживявания. Дайте възможност на любимия човек да прояви чувствата си.

Рак

Не се захващайте за твърде трудоемки задачи. Усещането, че няма да се справите ще ви демотивира. Осигурявайте си кратки междинни почивки през определени интервали от време. Вечерта е желателно да сте в позната обстановка с обичайното си обкръжение.

Лъв

Контактите ще са интензивни, но в рамките на познатите или колегите ви. Опитайте се да съпоставите онова, което ви казват с реалните факти, които наблюдавате. Ще установите, че някой ви залива с информация, която е плод на собствените му фантазии.

Дева

Заемете се преимуществено с отложените или трудните задачи. Следвайте въображението си. В комбинация с логиката ще стигнете до лесни и приложими решения. Организирайте някакво импровизирано развлечение за близките си.

Везни

Мислете повече за себе си и по-малко за околните. Възползвайте се от възможностите за напредък без да се съобразявате с факта, че някой няма да одобри вашата решителност. Вечерта вероятно ще ви поканят на мило приятелско парти.

Скорпион

За да предотвратите конфликтите трябва да осъзнаете причините, които ги пораждат. Съгласувайте действията и плановете си с тези на семейството или любимия човек. Избягвайте коментарите за чужди действия или решения, дори и да са добронамерени.

Стрелец

Като цяло резултатите от днешните усилия ще ви зарадват. Освен това преживяванията ще са разнообразни и предимно положителни. Ще има и романтика, и подаръци, и клюки. Избягвайте участието в авантюри и екстремни развлечения.

Козирог

Не си правете твърде амбициозни планове за днес. Разпределете времето си така, че да имате възможност за корекции, ако се наложи. Съобразявайте се с обстановката като цяло. Няма да можете да напреднете със своите задачи за чужда сметка.

Водолей

Действайте самостоятелно. Наблюдавайте поведението на околните и бъдете предпазливи. Не позволявайте да ви въвличат в междуличностни конфликти и да изискват мнението ви. Ще попаднете в неприятна ситуация.

Риби

Едва ли ще напреднете значително с важните задачи, така че оставете ги за друг ден. Посветете се днес изцяло на познати занимания, за които не е нужно да бързате. Времето вечерта посветете на приятелите си, ще ги зарадвате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари