IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-хитрите и коварни знаци в зодиака?

16 февруари 2018 15 40

Вижте Топ 5 според астролозите

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

В живота си срещаме различни хора, всеки със своите различни знаци. И определяме някои като хитри и коварни. Имат ли отношение зодиите? Според астролозите – категорично да. И дават своята класация на знаците в това отношение.

Вижте техният Топ 5 на хитреците.

5 място – Лъв

Представителите на този знак използват измамни маневри в името на самите маневри. Лъвовете обичат интригите, но за тях това не е нищо повече от вълнуваща игра. От една страна, това не е толкова ужасно, защото представителите на този знак не искат да хитруват за ваша сметка – просто се забавляват. От друга страна, този подход е съвършена глупост, която усложнява живота на другите, разваля репутацията на Лъвовете и може сериозно да засегне наивните.

4 място – Стрелец

Стратегията на Стрелеца може да бъде сравнена с Боливуд – наивно, великолепно, глупаво, но впечатляващо. Стрелецът плете интриги, лъже, но когато го прави, изглежда и действа неубедително и абсурдно. Причината да го правят? Може би е в това, че представителите на този знак сами вярват на собствените си лъжи. Пък и някои им се връзват, защото не всички сме като Шерлок Холмс или големи познавачи на човешката природа.

3 място – Везни

За Везните трябва да знаете две неща – те са професионалисти по отношение на хитростта и предпочитат да не решават проблеми, а да ги прехвърлят на други. В допълнение, те са като високоговорители и завладяват мозъка на всеки. Ако във вашия живот някоя Везна се опитва да прехвърли някаква отговорност на вас – не им позволявайте! И не слушайте какво казват, дори и да звучат убедително.

2 място – Риби

Интриганти, каквито светът рядко вижда. Вярно е, че Рибите често така извръщат нещата, че накрая плуват в чисти води. Когато са притиснати към стената, те не се извиняват, защото искрено не разбират какво е толкова ужасното на хитростта и лъжите. За тях това е естествено състояние. И не се учудвайте ако някоя Риба е отишла до магазина и се връща след три часа. А през това време е гостувал на приятел и дори си е изключил телефона. И на въпроса: „Къде беше и защо телефонът ти е изключен?“ да отговори, че го е задържала полицията. С представители на този знак имайте три наум.

1 място – Водолей

Професионален хитрец, който получава истинско удоволствие от интриги и лъжи. И за него, както при Лъва, това е игра. Само че Водолеите изграждат такива сложни сюжети, които на един Лъв дори не биха му хрумнали. Водолеят – шахматист и интелектуалец, е незаменим хитрец от най-горния клас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари