IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 февруари

19 февруари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте крайностите. Не давайте съвети, ако не ви ги искат. Ще ви е трудно да концентрирате вниманието си само към една дейност. Променяйте заниманията си през определен период от време, но без прекалена инициатива.

Телец

Леко сте раздразнителни и приемате дребните несполуки прекалено драматично. Особено зле ви се отразява несъгласието с вашата позиция. Личните отношения може да са проблемни. Постарайте се да овладеете емоциите.

Близнаци

Околните ще се надпреварват да ви дават какви ли не препоръки и да споделят опит. В началото това може и да ви забавлява, но скоро ще ви стане безкрайно досадно. Измислете благовидна причина да се дистанцирате преди да са ви изнервили окончателно.

Рак

Околните по непонятни за вас причини непрекъснато ще ви предлагат помощта си. Не отказвайте, не ги отблъсквайте. Раздайте им подходящи задачи и контролирайте изпълнението. Вечерта може да получите радостна новина от приятел.

Лъв

Подредете графика си така, че да ви остане време за усвояване на нова информация. Вероятно ще участвате в дискусия или разискване на нов проект. Запознайте се с параметрите предварително и бъдете готови за провокиращи въпроси.

Дева

Работоспособни сте, но и разсеяни. Направете си списък с актуалните задачи, за да не пропуснете нещо важно. Помислете дали днешната дата не е свързана с важно събитие за близките или приятелите, за което трябва да ги поздравите. Ако е така, то първо им се обадете и след това всичко останало.

Везни

Преценете метеорологичната обстановка и при възможност си организирайте поне за час разходка на открито. Не се престаравайте на работното място. Заемете се първо с новите, а след това с рутинните задължения.

Скорпион

Ориентирайки мислите си в едно направление сте в състояние да пропуснете подробности от друго, които ще се окажат важни. Промените днес ще са свързани с личните ви отношения, а дали резултатът ще е добър или лош зависи изцяло от реакциите ви.

Стрелец

Някой ще ви съобщи „важна“ новина, но с доста коварна цел. Въздържайте се от импулсивни реакции. Вместо да се предпазите от неприятности ще навредите на отношенията си. Преди да направите каквото и да било помислете с каква цел събеседникът ви е решил „да помогне“.

Козирог

Разчитайте само на себе си днес и не си поставяйте твърде мащабни задачи. С каквото и да се заемете е желателно при възможност да го довършите. Изисквайте документи за всяка финансова операция, може да се опитат да ви измамят.

Водолей

Стари приятели ще ви потърсят за помощ. Едва ли ще се наложи да правите нещо специално, ще е достатъчно да споделите опита си или да допълните идеите им. Вечерта отделете време за семейството и най-вече за децата си, ако имате такива. Ще ви изненадат с хрумванията си.

Риби

Ще е малко трудно да съчетаете личните с професионалните си интереси. Потърсете компромисен вариант, но и той не бива да е за сметка на отношенията ви. Посъветвайте се и с любимия човек, за да избегнете обвинения, които при това може и да са обективни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари