IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво сте уникални според датата на раждане?

24 март 2018 13 00

Изчислете и вижте

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки човек по свой начин е талантлив и уникален. Няма хора без способности. Знаете ли какъв е вашият дар и как го използвате, за да постигнете целите си? Можете да научите това от датата на раждане.

За да разберете в какво сте уникални трябва да съберете всички числа на вашата дата на раждане, докато получите отговора. Ако сте родени на 15.09.1981 = 1 + 5 + 0 + 9 + 1 + 9 + 8 + 1 = 34 = 3 + 4 = 7. В дадения пример вашето число е 7.

1 – амбиция и постоянство

Тези качества ви се дават от раждането и ако не ги развиете, тогава в живота ще бъдете преследвани от провали. Използвайте ги, за да постигнете висоти в кариерата или семейно щастие. Задайте цели и упорствайте да ги постигнете. Това е, което ще ви помогне да изпълните всичките си мечти и планове. Силата ви е, че можете да се борите и да печелите.

2 – мъдрост

Имате уникална възможност да придобиете знания и опит от най-ранна възраст. Имате ваши собствени принципи. Вашата мъдрост се крие във факта, че никога не си позволявате да се задоволите с постигнатото. Вие обичате да опознавате света и себе си. Вие сте в постоянно търсене на истината и това ви кара да изпитвате удоволствие. Използвайте своя дар правилно – слушайте какво ви казва сърцето и отидете там, където искате.

3 – оригиналност

Вие не сте като всички останали хора, това ви прави силни. Вие се подхранвате от радостта да правите нещата по различен начин от другите хора и да не живеете като всички останали. Вие сте оригиналът. Според нумерологията на числата вашият дар се състои в постоянно търсене на нещо ново. Стремите се да превърнете живота си в най-ярък и най-интересен. Това ви помага да се откроите от тълпата. Използвайте подаръка си правилно – не се страхувайте от уникалността си, тя ще ви отвори много възможности.

4 – търпение

Вероятно имате най-редкия подарък от съдбата. Вие сте търпеливи и това ви помага да продължавате напред. Този дар обаче може да ви изпрати в грешна посока. Никога не използвайте търпението си в ущърб на себе си. Използвайте го само за лични, дори егоистични цели. Бъдете търпеливи, когато бъдещата ви съдба зависи от това.

5 – упоритост

Вие сте много упорит човек. Въпреки всичко, вие вървите напред и постигате целта си. Но понякога вашето упорство ви пречи за обективна оценка на ситуацията. Използвайте дара си правилно – бъдете непоклатими, когато знаете точно какво искате.

6 – знание

Можете умело да управлявате всяка получена информация във ваша полза. Всичко, което сте чували някъде, четете, виждате от дълго време, се съхранява в паметта ви и излиза навън в точното време.

7 – хармония

Вие сте призвани да поддържате мир в себе си и в света около вас. Можете лесно да помогнете на човек да открие сам себе си и да постигне вътрешна хармония. Лесно е да се намери общ език с вас.

8 – състрадание

Можете да симпатизирате и да помагате на хората. Съдбата ви е дарила със способността да успокоявате, насърчавате, съжалявате и да търсите пътя от всяка трудна ситуация. С такъв подарък трябва да сте по-внимателни, тъй като можете да стигнете момент, в който не обръщате внимание на себе си, а само на околните.

9 – предпазливост

Не сте свикнали да поемате рискове и винаги се стараете да слушате ума си. Предпазливостта ви помага да постигнете в живота това, което искате. Обаче доста често ви води вашата логика. Използвайте дара си, само когато силно се съмнявате в нещо.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

iaa ( преди 6 години )
Моят сбор като е 10, кое е моето число?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар