IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 май

15 май 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Необичайно търпеливи, уравновесени и дружелюбни сте днес. Подходящо е да обсъдите и изгладите съществуващите недоразумения. Ще е добре, ако контролирате желанието да помагате, може да бъде преценено неправилно като опит за натрапване.

Телец

Непривично нетърпеливи сте и хаотични. Самите вие трудно бихте спазили някакви ограничения, но непрекъснато ще призовавате останалите към ред и дисциплина. Не се захващайте с няколко дейности едновременно, непременно ще допуснете грешка.

Близнаци

Ще чуете критики за себе си или за работата. Не се вълнувайте твърде много. Преценете доколко са обективни и дали наистина трябва да промените нещо или става дума просто за злобни забележки. Не се връщайте към случки от миналото.

Рак

Ориентирайте вниманието си към недовършените задачи. За важни решения разчитайте на интуицията си. Споделете съмненията с близките и изслушайте препоръките им. Може да не ги спазите, но ще си създадете собствена тактика.

Лъв

Преценявайте поведението си. Целта ви днес е да не навредите на личните отношения. Ако усетите, че сте леко неспокойни, раздразнителни намалете контактите и се въздържайте от резки изказвания.

Дева

Ще се случат непредвидени събития на работното място. Вероятно ще се наложи да промените леко графика си, за да участвате в някаква инициатива. Не отказвайте, независимо колко сте заети. Помислете кой би ви заместил без да създава проблеми.

Везни

Проявете наблюдателност и предпазливост. Ще разберете кой работи срещу вас и се опитва да ви „плете интриги“. Не реагирайте, за да не се издадете. Обърнете внимание на финансовото си положение и не прекалявайте с разходите.

Скорпион

За нещата, за които сте сигурни, действайте смело. За тези, за които не сте, бъдете готови за промени. Ако работата ви е самостоятелна всичко ще мине спокойно, но ако е екипна са възможни леки конфликти поради слаба заинтересованост от страна на колегите ви.

Стрелец

Подредете плановете си за следващите дни. Разпределете времето, отчитайки трафика или зависимостта ви от чужда воля. Проявете предпазливост по време на професионални дискусии. Предложенията ви може да предизвикат прояви на враждебност.

Козирог

Прегледайте вече довършени задачи. Може да откриете грешки, а може и да намерите варианти за оптимизация. Проявете благосклонност към околните. Не ги критикувайте прекалено остро. Никой не е идеален.

Водолей

Отстоявайте интересите си, но без прояви на агресия. Представяйте идеите си с ясен и пестелив израз. Ако сте прекалено бъбриви и подробни в обясненията събеседниците ви ще се отегчат.

Риби

На среща със стари приятели или бивши колеги ще се запознаете с интригуваща личност. Ще намерите много общи теми за разговор и ще спечелите доверието, а може би и подкрепа за лично ваша бизнес-инициатива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари