IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 май

25 май 2018 06 24

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Случка от миналото ще ви накара да се замислите за постиженията, загубите и грешките си. Приемете го като сигнал за промяна или като подсказка за насоките, към които е добре да ориентирате усилията си.

Телец

Наблюдавайте поведението на хората от най-близкото си обкръжение. Ще забележите, че някой се опитва да се сближи с вас за лична изгода. Не обсъждайте ситуацията и не търсете чужди съвети. Намерете начин да се справите самостоятелно и незабелязано.

Близнаци

Заемете наблюдателна позиция, намалете инициативата. Не е време да показвате характер или да отстоявате принципите си шумно. Занимавайте се с текущите дела по възможност без да привличате вниманието.

Рак

Ако се налага да участвате в колективна дейност, то много добре уточнете задълженията си и очакванията за крайните резултати. Така ще избегнете разправии, които ще се отразят зле на работата ви като цяло.

Лъв

Почти през целия ден ще се налага да се занимавате с материални или финансови въпроси. Подхождайте с необходимото внимание и търсете мнението на близките си в момент на затруднение. Не се преуморявайте с физическа работа.

Дева

Уточнете ясно собствените си желания и ги съчетайте с възможностите. Не навлизайте в чужда територия и не се интересувайте от чужди тайни. Ако искате да знаете нещо задавайте въпросите си директно вместо да гадаете.

Везни

Не усложнявайте нещата и не правете „буря в чаша вода“ или с други думи казано не драматизирайте съвсем обикновени ситуации. Ако не овладеете емоциите и реагирате нервно на дребни предизвикателства околните ще се дистанцират и ще се почувствате още по-зле.

Скорпион

Обикновен ден, спокоен, в известна степен и скучен. В желанието си да го разнообразите и да предизвикате бурни емоции не прекрачвайте зоната на „добрия тон“ и не създавайте конфликти с околните.

Стрелец

Намалете контактите. Доста сте чувствителни, впечатлителни и емоционални днес и склонни да размишлявате дълго и безплодно за несъществени дреболии. Останете в позната обстановка и в компанията на близките си, ще ви подейства успокояващо.

Козирог

Натоварен ден, задачите ще се сипят като пролетен дъжд. Не се паникьосвайте излишно. Опитайте се да си създадете някакъв ред и да действате последователно. Не се отзовавайте на всяка молба за помощ, която би нарушила привичния ви ритъм.

Водолей

Ще се наложи да направите труден избор между личните си интереси и публичните задължения. Подхождайте към решението си, отчитайки финансовия резултат в перспектива. Към момента може и да претърпите някакви загуби, но след време да си ги възстановите.

Риби

Обстоятелствата ще са благоприятни за реализиране на някакво ваше лично желание. Не изпускайте възможността, координирайте действията си с тези на близките. Резултатът ще е по-добър, отколкото си представяте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари