IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 май

26 май 2018 07 39

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По-разсеяни и по-раздразнителни сте от обикновено. Може да ви е трудно да съсредоточите вниманието си към конкретна цел. Намалете контактите, действайте самостоятелно, защото е възможно в изблик на емоции да насочите недоволството си към погрешния човек и да си създадете проблеми.

Телец

Не е изключено да получите интересно предложение от приятели за излет или кратко пътуване. Помислете добре дали не сте обещали нещо на някого за днес и дали домашните задачи ви позволяват подобно развлечение. Не е добра идея да започнете деня с положителни преживявания и да го завършите с бурна разправия.

Близнаци

Ще се наложи да вземете важно решение. Базирайте се на информацията, с която разполагате, а не на външни внушения. Не би ви навредило днес, ако се дистанцирате и отделите известно време за любимите си занимания.

Рак

Създайте си точен график още от сутринта и го следвайте. Ако сте достатъчно акуратни ще успеете не просто да си свършите работата, но и да осъществите някакво свое силно желание. Успешни ще са дори дейностите ви, свързани с известен риск.

Лъв

Ориентирайте вниманието си към два важни фактора: здравето и личните отношения. Ако прецените, че имате нужда от диета или просто промяна на хранителния режим, то днес е подходящо да поставите началото. Ако имате някакви недоразумения с любимия човек ще ги изясните без никакви усилия.

Дева

Ще ви хрумнат нестандартни и оригинални идеи за уплътняване на свободното време. Споделете с близките. Ще ги одобрят и ще ви помогнат да ги осъществите. Ще имате възможност да направите нещо ново в днешния ден.

Везни

Ще се наложи да се справите с повече от една сложна ситуация. Ще ви е трудно да намерите правилния начин самостоятелно. Може да помолите за помощ или да се възползвате от чужд опит. Не се натоварвайте с неприсъщи дейности.

Скорпион

Ще попаднете в компания, в която може да присъстват и непознати. Не си правете прибързани заключения и, което е по-важно, не ги обсъждайте с околните. Мислете първо за собствените си недостатъци и след това обсъждайте чуждите.

Стрелец

С приятни преживявания ще бъде свързан днешният ден. Трудът ви и положените до момента усилия ще получат висока оценка, а много вероятно и финансова равностойност. Стар спор, в който са пренебрегнали мнението ви отново ще придобие актуалност и казаното от вас ще бъде потвърдено. Наслаждавайте се на успеха.

Козирог

С разнообразни занимания ще е изпълнен денят ви. Част от тях ще се наложи да изпълнявате „в движение“, защото ще са извън първоначалните ви планове. Ще се справите по-лесно, ако залагате на новостите, а не на рутината.

Водолей

Не се захващайте за твърде трудоемки задачи. Намалете темпото и инициативата. По-добре е да избегнете деловите срещи, няма да получите очаквания резултат и ще изпаднете в мрачно настроение. Изберете подходящо място за почивка, за да възстановите силите си максимално.

Риби

Ще ви потърсят за помощ и съвет. Постарайте се да оцените фактите обективно, за да не подведете събеседниците си. Придържайте се към общите правила, а не към личните си принципи. Ще настъпи някаква промяна, свързана с личния ви живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари