IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 юни

11 юни 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не отлагайте днешната работа за утре и не се разсейвайте с второстепенни задачи. Програмата ви за днес може леко да се „сгъсти“ поради необходимостта да участвате в някакво публично мероприятие (съвещание, дискусия, обучение). Не го пропускайте, ще получите одобрение на идеи, които преди време не са добили популярност.

Телец

Може да звучи парадоксално, но сложните задачи ще ви се получават по-добре от лесните. Причината е в нивото ви на концентрация. В състояние сте да се съсредоточите изцяло към непознатото, докато рутинното ви отегчава и е възможно да допуснете грешки от небрежност.

Близнаци

Началото на седмицата ще е динамично. Ще ви поставят повече задачи, отколкото очаквате, а и с по-високи изисквания. Подхождайте към работата си старателно, за да не дадете повод за упреци, които ще се отразят зле на позициите ви.

Рак

Настроението ви е оптимистично и в синхрон с въображението. Днес може да прокарате нова идея, да приложите нестандартно решение на задача, която ви е затруднявала. Поставете в ред документите си и използвайте част от времето за попълване на липсващите ви знания.

Лъв

Желанията ви категорично ще се разминават с тези на близките и на колегите. Ако искате все пак да постигнете нещо, по-добре не ги намесвайте и не обсъждайте с тях. В противен случай не просто няма да ви помогнат, но може и да ви създадат препятствия.

Дева

По отношение на работата няма да имате проблеми, но е вероятно да ви съобщят неприятна новина, свързана с личните отношения. Не бързайте да се разстройвате, проверете доколко чутото е истина. Съчувствието на колегите ще е съпроводено с предложение за помощ.

Везни

Проявете наблюдателност и предпазливост. Анализирайте финансовото си състояние и не прекалявайте с разходите и проявите на благотворителност. Някой ще се възползва от добротата и ще се опита да злоупотреби с доверието ви.

Скорпион

На преден план ще излезе важен въпрос, свързан с личните ви финанси. Не е изключено да получите изгодни предложения за обновяване или подменяне на някакво имущество. Подписвайте документи само след като сте уточнили и най-дребните детайли.

Стрелец

Започнете седмицата с реалистични цели и умерено темпо. Въздържайте се от прояви на престараване, за да не привличате вниманието на шефа и да не „бодете“ в очите на колегите. Реагирайте на забележките с усмивка, нямате нужда от конфликти.

Козирог

Аналитичните ви способности днес са на високо ниво и сте в състояние да възприемате фактите в широк мащаб. Случаен разговор ще ви припомни случка от близкото минало завършила с „отворен“ конфликт. Ще ви хрумне добра идея как да оправите нещата, действайте бързо.

Водолей

Ще се наложи да свършите много работа за кратко време. Във възможностите ви е, ако не се намесвате в чужди занимания. Въздържайте се от оценки за уменията и постиженията на колегите си, защото ще ви застигнат неприятности точно оттам, откъдето най-малко очаквате.

Риби

Започнете деня с преглед на всички електронни съобщения, които сте получили. Ще откриете важна и полезна информация, но още по-интересно е, че ще откриете документ, който си мислите, че сте загубили. Ефектът ще е 2 в 1 – ще се зарадвате и ще се успокоите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари