IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 юни

14 юни 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте да си наложите равномерно темпо, не сте на състезание. Няма да мине без конфликтни ситуации днешният ден, така че контролирайте емоциите. Не участвайте в спорове на лична основа, особено ако усетите, че някой се опитва да натрапи твърде големите си, но безпочвени амбиции.

Телец

Покрай актуалната работа ще се наложи да прегледате и някои стари задачи. Част от резултатите ще се прилагат при нови условия, постарайте се да ги адаптирате. Не се занимавайте с битови въпроси самостоятелно, дайте възможност и на близките да участват.

Близнаци

Вероятно ще се случат непредвидени, но важни събития, свързани с бизнеса или професионалната ви реализация. Слушайте, наблюдавайте и анализирайте чутото. Ще е специфична информация, която ще ви подскаже как да преодолеете затруднения, създадени умишлено от субективен фактор.

Рак

Може да ви е малко трудно да подредите мислите, а още по-трудно – емоциите. Склонни сте към прояви на самонадеяност декорирани с инат и скептични забележки. Ще съжалявате, ако злоупотребите с търпението на околните.

Лъв

Общителни сте и дружелюбни. Контактите днес ще са интензивни, а създадена наскоро връзка ще се превърне в стабилно делово партньорство. Опитайте се да насрочите деловите срещи преди обед, когато ще сте достатъчно убедителни, за да се доближите максимално до набелязаните цели.

Дева

Благоприятната комбинация между трудолюбие и стройна организация е достатъчно условие за сериозен напредък днес. Ще се справите еднакво добре както с професионалните, така и с домашните задачи. Близките ще искат да споделят проблемите си, обърнете им внимание.

Везни

Като цяло днешните ви усилия ще се увенчаят с добри резултати. Не критикувайте чужди грешки и проявете разбиране спрямо принципи, различни от вашите. Ако се налага да доказвате правилността на позицията си залагайте на неоспорими аргументи, а не на лично въздействие.

Скорпион

Непредвидено събитие ще ви подскаже, че трябва да промените днешните си планове. Реагирайте бързо. В състояние сте да напреднете с дейност, която до момента „буксува на едно място“. Възползвайте се, може да направите някакви допълнителни разходи, но резултатът ще си заслужава.

Стрелец

Финансовите въпроси почти изцяло ще погълнат вниманието ви. Ще попаднете на стоки, които търсите и ще са на изгодни цени, но независимо от това няма да можете да си позволите всичко, което ви се иска. Вземете само най-належащото и отделете малко средства за някоя глезотийка, на която близките ви биха се зарадвали.

Козирог

Ще имате възможност много бързо да се справите с въпроси, които от известно време отлагате. Решавайте самостоятелно и не се вкарвайте в пространни диалози. Пестете си времето и силите.

Водолей

Подходът ви към практическите занимания днес е рационален и ще намерите оригинални решения за съвсем обикновени задачи. Независимо от всичко може да се натъкнете на неразбиране или отхвърляне на предложенията ви. Разчитайте на подкрепа от по-младите колеги.

Риби

Прегледайте си задачите и се постарайте да наваксате изоставането, ако имате такова или леко да изпреварите сроковете, ако сте в крак с графика си. Близък приятел ще ви потърси с интересно предложение за почивните дни. Споделете с любимия човек преди да дадете окончателен отговор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари