IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Първото впечатление, което оставяте у хората

21 юли 2018 14 15

Овенът изглежда уверен, Девата – любезна, Водолеят – странен...

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Ако сте се чудили какво впечатление правите на другите при първи контакт, то може да се обърнете към астрологията. Зодиакалният ви знак със сигурност разкрива много за това как ви възприемат хората на първа среща.

Дали ви смятат за забавни, резервирани, енергични и т. н. Ето и повече по темата:.

Овен

Ако има зодиакален знак, който се харесва от раз на хората, това е Овен. Това е така, защото хората от тази зодия излъчват енергия, увереност и ентусиазъм. Те правят впечатление на хора, които умеят да се забавляват и се чувстват удобно в собствената си кожа.

Телец

Телците се чувстват най-добре, когато са заобиколени от приятели и близки, а при ново запознанство не бързат да разкриват същността си, а подхождат леко срамежливо. Хубавото е, че на другите не им отнема много време, за да разберат, че това са сърдечни и любящи хора.

Близнаци

При всяко ново запознанство Близнаците наистина знаят как да покажат най-доброто от себе си. Те са комуникатори от класа и са невероятно остроумни. След всяка първа среща с представител на тази зодия, ще оставате впечатлени, очаровани и заинтригувани.

Рак

Хората от този знак се притесняват, когато се запознават с нови хора. Те правят впечатление на тихи, скромни и предпазливи личности. Те са добри слушатели и благодарение на това, както и на добрата си интуиция, знаят как да накарат новите си познати да се почувстват комфортно.

Лъв

Лъвовете наистина никак не се притесняват от това какво впечатление ще направят на човека отсреща при ново запознанство. Те се смятат за невероятни и до голяма степен успяват да предадат високата си самооценка и на своя събеседник. Те изглеждат смели и магнетични.

Дева

Срамежливата и самокритична Дева по принцип не обича новите запознанства. Всъщност хората от този знак са много любезни, любознателни, интелигентни и бързо поемат водещата роля по време на среща с непознат дотогава човек, създавайки му доста добро впечатление.

Везни

Везните се справят отлично във всяка социална ситуация и се представят добре при всяко ново запознанство. Все пак е възможно да изглеждат леко нервни, но пак са си харизматични. Те почти винаги са възприемани за приятна, свежа компания и за интересни събеседници.

Скорпион

Скорпионите обикновено са доста трудни за разгадаване, което е проблем при новите им запознанства. Хората не могат да разберат какво да очакват от тях, нито пък да усетят мислите и чувствата им, но пък именно тази тяхна мистериозност ги прави неустоими и незабравими.

Стрелец

Хората от този знак са страхотни при първо запознанство. Те са приказливи, забавни и открити, но пък бързо губят интерес от новите си събеседници, което може да бъде леко обидно. Те са свободолюбиви натури, които все се вълнуват от завладяването на нови територии.

Козирог

Подобно на Девите и Козирозите не се чувстват удобно при нови запознанства. Те изглеждат резервирани, внимателни и хладни в началото. Въпреки това събеседниците им веднага усещат, че представителите на този знак притежават бърза мисъл и голям интелект.

Водолей

Водолеите са доста независими, което ги прави да изглеждат малко високомерни при ново запознанство. Те не инвестират много старание в това да направят добро впечатление на новия си познат. Обикновено изглеждат странни и отнесени, но пък са незабравими.

Риби

Рибите са толкова мили и внимателни, че няма как да не направят добро впечатление при ново запознанство. Те са искрени, симпатични, но и леко срамежливи. В крайна сметка, впечатлението, което оставят у новите си познати е на свестни хора с открито сърце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

мукпи ( преди 5 години )
Тези на снимката за българи ли се водят? За бяла раса ли??? При цветните има ли зодии? Ако има същите ли са като при нас? Че френския Национал си прави хороскопи само в Африка, и повдигането на този въпрос се пресича от Макарон като антисемитизъм. По толерантно другари, да не ни намалят Пособията!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар