IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите готвачи на зодиака

22 август 2018 14 30

Кои са 5-те зодиакални знаци, които имат вродени кулинарни умения

Снимка; Istock

Снимка; Istock

Според астрологията има пет зодии, които се справят най-добре с кулинарното изкуство. Те са с вродени качества да бъдат топ готвачи. Ето и кои са те:

Телец

Телците се справят превъзходно в кухнята, защото самите те са ценители на кулинарията. Освен това те превръщат готвенето в художествено изкуство – умеят да украсяват всяко едно ястие, да го гарнират така, че то да е красиво и привлекателно, и за окото. За всеки един Телец е важен не само вкусът на храната, но и нейните визия и аромат. Телците са търпеливи готвачи, но са малко консервативни – не обичат да експериментират, а следват доказани рецепти. Те са известни и като добри пекари и сладкари, тъй като обичат да си похапват сладки и тестени изделия.

Рак

Емоционалният Рак е известен с това, че издига в култ дома си и именно за това той е перфектен домакин и готвач. Хората от този знак наистина предпочитат домашно приготвената храна и ястията им винаги се оказват интересни и вкусни по един класически начин. Представителите на тази зодия почти винаги подготвят менюто си с часове, така че наистина да впечатлят гостите си. Те използват най-често рецепти, наследени от майките и бабите им и винаги предпочитат да купуват скъпи хранителни продукти, от най-високо качество. Ракът е наистина чудесен, отдаден готвач.

Козирог

Козирозите предпочитат да се изявяват в професионалния си живот повече, отколкото като домакини, но те също имат отношение към качествената храна и внимават какво консумират. Именно за това те са склонни да отделят повече време, за да се научат да готвят добре. Козирозите са хора на традицията и никога не пазаруват хранителните си продукти небрежно или случайно. Те ценят вечерите, прекарани със семействата си и за това всяка една вечеря е добре планирана, така че да бъде вкусна и питателна. Те също така са много организирани в кухнята и именно затова се справят доста бързо с готвенето.

Дева

Хората, родени под този зодиакален знак, могат да направят магия в кухнята. Те ще използват всичките си таланти, за да създадат невероятни детайли и да подготвят ястие, което не само е вкусно, но и никой никога не е опитвал. Девите може да изглеждат пестеливи, но не и когато става дума за готвене. За тях неустоимият вкус на ястието оправдава цената на използваните продукти. Освен това те не обичат да хвърлят храна, затова често успешно се заемат с мисия да сътворят от нищо нещо, използвайки всички изостанали продукти от хладилника си.

Везни 

Везните са естети и индивидуалисти и не се колебаят да приготвят храна, започвайки от салата, предястието, основното ястие, чак до десерта, които са оригинални и артистични. Те вярват, че всяко хранене е празник не само за сетивата, но и за душата. Те искат всичко да изглежда красиво и от висока класа на трапезата им. Везните също са склонни да отделят много време на подготовката си в кухнята, така че ястията им да са с прекрасни декорации. Те са наистина възхитителни готвач и експериментатори в кухнята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари